DOGAĐANJANASLOVNICAOPĆINESPORT

NK Dinamo Josipovo pobjednik 2. Memorijalnog nogometnog turnira “Filip Kovačec”

Nogometni klub Dinamo iz Josipova jučer (nedjelja) je na svom stadionu Ciganka organizirao 2. Memorijalni nogometni turnir “Filip Kovačec”, u spomen na tragično preminulog igrača kluba.
 
Prije otvaranja turnira, izaslanstva Općine Sopje i NK Dinama Josipovo, te rodbina obišli su posljednje počivalište Filipa Kovačeca i položili cvjetne aranžmane i upaljene lampione.
 
Turnir, koji je je održan uz generalno pokroviteljstvo Općine Sopje te brojnih sponzora, otvorila je sestra pokojnog Filipa, Veronika Kovačec, a s nekoliko riječi su se igračima 4 ekipe koje su nastupili na turniru, NK Podravac Sopje, NK Sloga iz Dugog Sela Lukačkog, NK Dinamo Čatekovac i NK Dinamo Josipovo, obratili predsjednik kluba domaćina Dinko Brezec i načelnik Općine Sopje Berislav Androš, poželjevši igračima sreću u nadmetanju te i fer i korektnu igru. 
 
Za prvu utakmicu “kuglice” uparile NK Dinamo Josipovo i NK Podravac Sopje (4:1), druga utakmica odigrana je između NK Dinama Četekovac i NK Sloge Dugo Selo Lukačko (7:0). Uslijedila je revijalna utakmica između selekcija uzrasta U-11 josipovačkog Dinama i Slatine, a slavili su mali Slatinčani 4:2. 
 
U utakmici za treće mjesto između NK Podravaca Sopje i NK Sloge Dugo Selo Lukačko pobijedili su Sopjani s 3:0, a u utakmici za prvo mjesto između dva Dinama, josipovačkog i četekovačkog, slavili su domaćini s također 3:0. 
 
POREDAK
 
1. NK Dinamo Josipovo
2. NK Dinamo Četekovac
3. NK Podravac Sopje
4. NK Sloga Dugo Selo Lukačko
 
Za najboljeg igrača turnira proglašen je Željko Lukanić, za najboljeg golmana Matej Grgurić, a najbolji strijelac bio je Matija Mikić. Medalja za fair play uručena je Mateju Dorinki. 
 
Pehare ekipama i pojedinačne nagrade igračima je uručio predsjednik NK Dinama Josipovo Dinko Brezec. Također, medalje i pehare dobile su i ekipe koje su igrale revijalnu utakmicu, a zahvalnice su uručene sucima.
 
nm (adf; Foto: D. Fišli i M. Pavlić)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button