DOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICAOPĆINESPORT

NK Dinamo Josipovo pobjednik 1. memorijalnog nogometnog turnira ”Filip Kovačec”

Nogometni klub Dinamo iz Josipova jučer je na svom stadionu “Ciganka” organizirao 1. memorijalni nogometni turnir “Filip Kovačec”, u spomen na tragično preminulog igrača kluba. 
 
Turnir je održan uz generalno pokroviteljstvo Općine Sopje, te brojnih sponzora. 
 
Prije otvaranja turnira, izaslanstva Općine Sopje i NK Dinama Josipovo te rodbina obišli su posljednje počivalište Filipa Kovačeca i položili cvjetne aranžmane i upaljene lampione. 
 
Sam turnir je otvorila sestra pokojnog Filipa, Ines Kovačec, a s nekoliko riječi su se igračima 6 ekipa koje su nastupili na turniru obratili predsjednik kluba domaćina Dinko Brezec i načelnik Općine Sopje Berislav Androš, poželjevši igračima sreću u turniru te da sve prođe korektno i bez ozljeda. 
Na turniru su nastupili: NK Podravac Sopje, NK Standard Nova Šarovka, NK Sloga iz Dugog Sela Lukačkog, NK Ćeralije, NK Grabić i NK Dinamo Josipovo.
 
Veliki broj gledatelja mogao je uistinu uživati u vrlo zanimljivih 10 odigranih utakmica u velikom nogometu, koje su igrane dva puta po 20 minuta, dok je kasnije ta minutaža smanjena. 
 
REZULTATI
 
Po grupama: 
– NK Dinamo Josipovo – NK Podravac Sopje 1:0
– NK Ćeralije – NK Standard Nova Šarovka 2:1
– NK Podravac Sopje – NK Grabić 0:0 (jedanaesterci 3:4)
– NK Standard Nova Šarovka – NK Sloga Dugo Selo Lukačko 2:1
– NK Dinamo Josipovo – NK Grabić 2:0
– NK Ćeralije – NK Sloga Dugo Selo Lukačko 1:1 (bez izvođenja jedanaesteraca)
 
Polufinale:
– NK Dinamo Josipovo – NK Standard Nova Šarovka 2:0
– NK Grabić – NK Ćeralije 0:1
 
Utakmica za 3. mjesto:
– NK Standard Nova Šarovka – NK Grabić 2:0
 
Finalna utakmica: 
– NK Dinamo Josipovo – NK Ćeralije 1:0
 
Poredak prva tri mjesta: 
  1. NK Dinamo Josipovo
  2. NK Ćeralije
  3. NK Standard Nova Šarovka 
Na kraju je predsjednik NK Dinama Josipovo uputio zahvalu svim ekipama koje su se odazvale ovom turniru, a pehare su zajednički najboljim ekipama, te pojedinačne nagrade i zahvalnice svim ekipama uručili načelnik Općine Sopje Berislav Androš i sestra pokojnog Filipa – Ines Kovačec. 
 
Za najboljeg igrača turnira proglašen je Matej Androš (NK Dinamo Josipovo), najbolji strijelac bio je Toni Hrgetić (NK Standard Nova Šarovka), a za najboljeg golmana je proglašen je Mario Tunić (NK Ćeralije). Također, predsjednik NK Dinama Dinko Brezec uručio je u ime kluba priznanje, pehar najboljem golmanu 2. ŽNL Istok u protekloj nogometnoj sezoni, golmanu NK Dinama Josipovo Josipu Štefanoviću. 
(nm / adf; Foto: D. Fišli)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button