DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

NK Dinamo Josipovo održao redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Jučer (petak) su se članovi, trener i igrači Nogometnog kluba Dinamo iz Josipova okupili u mjesnom domu kako bi održali redovnu godišnju izvještajnu skupštinu. 
 
Kako to i priliči, na početku skupštine sve je nazočne pozdravio i na dolasku im se zahvalio predsjednik kluba Dinko Brezec, a nakon intoniranja državne himne i odavanja počasti minutom tišine svim preminulim članovima i poginulim hrvatskim braniteljima, izabrano je radno predsjedništvo.
 
Na skupštini je predsjednik Brezec podnio izvješće o radu i financijsko izvješće za protekli period, te iznesao plan rada i financijski plan za tekuću. 
 
Po riječima Brezeca, prošla godina, kada je NK Dinamo Josipovo ušao u 1. Županijsku ligu, nije počela zadovoljavajuće jer su se još tražili u tom višem rangu u kojem nastupa puno dobrih ekipa. U jesenskom su dijelu zauzeli deveto mjesto na tablici, no proljetni dio nogometne sezone 2023./2024. za njih je počeo puno bolje, a čemu je pridonijelo dovođenje nekoliko novih igrača. Kako je zaključio Brezec, ekipa se još slaže te će se za narednu sezonu pojačati i biti konkurent za sami vrh tablice. Plan proljetnog dijela ove sezone im je biti među prvih pet ekipa. Također, Brezec se zahvalio Općine Sopje i načelniku Berislavu Androšu na dosadašnjoj potpori. 
 
Skupštini je nazočio i načelnik Androš koji je pohvalio rad tog kluba, napomenuvši da je NK Dinamo Josipovo jedan od šest nogometnih klubova koji djeluju na području općine Sopje, te da će Općina i dalje voditi brigu o svim klubovima pa tako i josipovačkom Dinamu.
 
tks (adf)
 
 
 
 
 
 
 
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button