DOGAĐANJANASLOVNICAOPĆINESPORT

NK Dinamo Četekovac ima novo vodstvo: Za predsjednika izabran Matej Dorinka

Jučer (subota) je u prostoru Nogometnog kluba Dinamo Četekovac održana redovna izborna skupština tog županijskog premijerligaša. 
 
Nakon izbora Radnog predsjedništva skupštine podneseno je izvješće o radu u proteklom periodu, kao i financijsko izvješće za isti period, te su potom raspuštena dosadašnja vodeća tijela kluba. 
 
Poslije iznesenih prijedloga, za novog predsjednika Upravnog odbora NK Dinamo Četekovac izabran je Matej Dorinka, potpredsjednik je Josip Paulin, tajnik Dražen Tonc, a blagajnik Ivica Dorinka, dok su članovi Domagoj Lozer, Marinko Jaklić, Mario Košorog, Zdenko Kokoška i Tomislav Pinčar. Novi Nadzorni odbor čine Dalibor Lipovac (predsjednik) te Milan Uglješić i Josip Tonc (članovi), a Stegovnu komisiju Milan Butorac (predsjednik) te Antun Potočnik i Igor Pinčar (članovi).
 
O planu rada i financijskom planu nešto je više nazočnim članovima rekao novoizabrani predsjednik kluba Matej Dorinka. 
 
Od gostiju novom vodstvu kluba čestito je načelnik Općine Mikleuš Robert Grabar. 
 
– Zahvaljujem se starom vodstvu kluba koje je do sada vrlo dobro vodilo klub, te se nadam da će i novoizabrano vodstvo, kojemu čestitam na izboru, uspješno upravljati Dinamom iz Četekovca. Novo, kao i staro vodstvo, imat će potporu Općine i mene osobno – rekao je načelnik Grabar. 
 
Novoizabranom vodstvu kluba čestitali su i predsjednik DVD-a Čatekovac Ivan Paulin i predsjednik LU Zec Četekovac Milan Pinčar, te mu, kao i igračima, poželjeli puno sreće u nastavku prvenstva. 
 
Novoizabrani predsjednik Matej Dorinka zahvalio se svima na ukazanom povjerenju te istaknuo da će ga nastojati opravdati svojim radom. Ujedno se zahvalio svim sponzorima koji su do sada, i onima koji će u budućnosti pomagati rad kluba.
 
nm (adf; Foto arhiva: D. Fišli)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button