DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Nevjerojatno uskrsnuće Errora vrijedno titule!

Error 404 Lounge bar Nino pobjednik je slatinskog Zimskog malonogometnog turnira. Kod veterana naslov su obranili Baksuzi Mk Respect Drvo trgovina.

Dečki iz Malonogometnog kluba Slatina svojski su se potrudili da za posljednji dan turnira osiguraju pravi spektakl. Bilo je tu i vatrometa za kojeg se pobrinuo Video Alfa, a za sve one koji su ostali bez svog mjesta u dvorani video prijenos osigurao je Slatinski informativni centar. Iako nije igrala atmosferu je dodatno zapalila uvijek rado viđena pjevačica Nives Celzijus. Prije nastupa Nives igrale su se završne utakmice kod kategorije U-17 i veterana. U izjednačenoj utakmici naslov su kod kadeta uzeli članovi Veni vidi vici koji su taman za jedan gol nadjačali CB Tano.

Do bronce kod veterana stigao je Autoservis Ino. Usprkos ponovno dobroj igri Čađavice kvaliteta je ipak bila debelo na strani Ine kojeg je u praktički revijalnoj utakmici do pobjede vodio četverostruki strijelac Robert Bočkaj.

Naravno da je finale bilo potpuno druga priča. Tu se igralo ozbiljno od prve do posljednje minute. Dario Petrović je lijepim odmjerenim udarcem doveo Baksuze u početnu prednost. Pomalo nije želio riskirati sve do posljednjih minuta, a onda su ih prekršaji koštali deseterca kojeg je za potvrdu novog naslova Baksuza sigurno realizirao Ozren Vudelja.

A onda je stiglo veliko finale. S jedne strane terena mlade domaće snage, a s druge strane krema futsala istočnog dijela Hrvatske. Suludo bi uopće bilo opisivati utakmicu koja je u regularnom tijeku završila s 14 (!?) golova. No da si je OPG Vengert pucao u nogu i da su dečki Errora danas nadmašili ne samo sami sebe, već i prostor i vrijeme, to slobodno možemo konstatirati. Vengert je bio fantastičan. Sve do posljednjih 5 minuta bio je to nezaustavljivi ubojiti ples Damjanovića, Gvozdenovića i ostalih razigranih momaka družine OPG Vengert. S druge strane Error je djelovao da nema konkretno oružje s kojima bi mogao u boj po titulu. A onda je stigla završnica. Četiri minute prije kraja Vengert je imao prednost 6:3 i Error kreće na sve ili ništa s vratarem u polju. I isplatilo mu se, prednost je spuštena na 6:5. Ubrzo stiže i kazneni deseterac za Vengert kojeg za tada se činilo više nikako uhvatljivih plus dva realizira Damjanović. No ponovno gledamo fanatični juriš Errora ka vratima protivnika. Dečki su se jednostavno odbili predati i sve im se vratilo u tom još nikad viđenom nevjerojatnom finalu. Kada je nekoliko sekundi prije isteka vremena poravnao Rukavina članovi OPG Vengerta nisu mogli vjerovati što im se to upravo dogodilo. S obzirom na konsterniranost iznenadila je njihova prisebnost kod izvođenja šesteraca koja je potrajala čak do šeste dodatne runde u kojoj je u dvoboju revolveraša Babića i Gvozdenovića prva ruka zadrhtala topniku OPG Vengerta. Treba li uopće spominjati kakvo je to bilo slavlje Errora 404 i njihovih brojnih navijača?

Turnir je trajao 12 natjecateljskih dana. I danas su ga na svečanostima proglašenja najboljih uveličali župan Igor Andrović i njegov zamjenik Marijo Klement te gradonačelnik Slatine Ilija Nikolić uručivanjem nagrada i priznanja. Ovaj jako zahtjevan turnir sudila je četvorka Mario Jozić, Luka Pastuović, Vlado Lukac i Goran Loparac. Još teži organizacijski posao i ove je godine sjajno odradio MNK Slatina.

U-17 :

Za 3. mjesto

Mladež Letnica- CNB F1 6:2

 

Finale:

CB Tano-Veni vidi vici 0:1

 

Veterani:

Za 3. mjesto:

Autoservis Ino-Nk Čađavica 7:4 (Bočkaj 4, Dunković, Lončarek 2/Đurasek 2, Pejić, Kokorić)

 

 

Finale:

Baksuzi Mk Respect Drvo trgovina-Pomalo 2:0 (Petrović, Vurdelja)

Seniori :

Za 3. mjesto:

The Room & prijatelji-Tuborg utd CB All In Rile mont 0:3 b.b.

 

Finale:

Opg Vengert – Error 404 Lounge bar Nino 7:7 (14:15-6m) (Zdelar 2, Rukavina 2, Stjepić, Dom.Bogati, Petrušić-ag/Damjanović 3, Tunuković, Gvozdenović, Radinković, Petrušić)

Error 404 Lounge bar Nino: Lukac, Stjepić, Dor.Bogati, Dom.Bogati, Zdelar, Kizivat, Babić, Sopjanac, Rastija, Šafar, Rukavina, Mataija.

OPG Vengert: Nikšić, Čović, Čavić, Šantić, Radinković, Gvozdenović, Čikvar, Damjanović, Tunuković, Petrušić, Mihaljević.

 

U-17:

Najbolji igrač: Luka Knežević (Veni vidi vici)

Najbolji strijelac: Franjo Đorđević (Mladež Letnica)

Najbolji golman: Marko Kramarić (CB Tano)

Veterani:

Najbolji igrač: Dario Petrović (Baksuzi Mk Respect Drvo trgovina)

Najbolji strijelac: Robert Bočkaj (Autoservis Ino)

Najbolji golman: Jurica Kraljik (Baksuzi Mk Respect Drvo trgovina)

 

Seniori:

Najbolji igrač: Marin Zdelar (Error 404 Lounge bar Nino)

Najbolji strijelac: Matej Babić (Error 404 Lounge bar Nino)

Najbolji golman: Ivan Lukac (Error 404 Lounge bar Nino)

Trofej fair play: CB Willy OPG Jaković

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button