NASLOVNICASPORT

Nevjerojatni malonogometaši slavili i u Slavonskom Brodu

Odličan posao odradili su malonogometaši Slatine sinoć u Slavonskom Brodu u utakmici 7. kola 2 hmnl istok.
Protiv domaće momčadi Broda Slatina je upisala sigurnu i to prilično laku pobjedu rezultatom 7 :2.  Šesta je to prvenstvena pobjeda kojom je Slatina u ovom trenutku zacementirala drugo mjesto na ljestvici sa 19 bodova.
Prvo poluvrijeme jučerašnje utakmice u Slavonskom Brodu bilo je poprilično izjednačeno, kako igrom, a tako i rezultatom (1:1), no u nastavku Slatina je otpustila sve kočnice i zaigrala upravo onako kako je igrala tijekom cijelog prvenstva i domaćinu više nije bilo spasa. U velikoj je formi Bubaš koji je mrežu domaćina pogađao čak 3 puta. Šantić je također bio nemilosrdan prema domaćinima dva puta se upisavši među strijelce, a svoje su odlične partije jednim pogotkom nagradili Vicić i Petrinjak. Osim strijelaca i svi ostali igrači bili su na visokoj razini, a iako zbog snage protivnika vjerojatno nije bilo planirano,  trener Miščević  stigao je pružiti priliku svim igračima da osjete slast još jedne velike pobjede tako da su solidnu minutažu u razbijanju favoriziranog broda fino odradili i najmlađi.

Jučer su pobjednički sastav Slatine, osim navedenih strijelaca još činili Radonjić, Bošnjak, Prlić, Bihar, Šimek, Jaković, Bočkaj, Stjepić i Fotez.

Prije utakmice 8. kola koju će Slatinčani ponovno odraditi u gostima (Autodijelovi Tokić – Požega), stiže utakmica prvog kola regionalnog kupa u kojoj će Slatina u petak navečer od 20 i 30 u Čačincima biti domaćinom MNK futsal akademiji Sveti Patrik iz Županje.
(dj/Foto: Mnk Slatina)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button