DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Nepobjedivi Slatinčani ponovno bez prve lige

Novi član 1.hrvatske rukometne lige sjever je Rukometni klub Đakovo, u čijem se domaćinstvu posljednja tri dana i igrao ovaj kvalifikacijski turnir.

Iako neporaženi, i na tom turniru, i u prekinutom prvenstvu, sjajni slatinski rukometaši ponovno su ostali bez te toliko željene prve lige.

Jučer im je protiv Valpovke za prvo mjesto u kvalifikacijama trebala pobjeda od 11 golova razlike. I do nje bi vjerojatno s lakoćom došli, baš kao i dan ranije u utakmici protiv Đakova, da su imali normalnu poštenu sportsku priliku. No pravda i poštenje u širokom su luku zaobišli Đakovo prošlog vikenda. Slatina je pobijedila Valpovku 31:24, ali to nije bilo dovoljno. Slatinčani su ponosno napustili teren, slavili su Đakovčani, ali i Valpovčani (?!), a hrvatski je rukomet upisao još jedan teški sramotni poraz.

 

Popuna 1. HRL sjever

Regija istok 3.kolo

VALPOVKA       24(10)

SLATINA           31(13)

NŠD Đakovo. Gledatelja: 100. Suci: Igor Emanović i Zoran Mikić (Štivica).

VALPOVKA: Kuna, Hideg 6, Piškorjanac, Liščić 6, Markota 3, Sorgho 2, Pepić, Fumić, Hajmiler 1, Tisucki 2, Vukelić 4, Lazar, Harambašić, Tivanovac. Trener: Alenko Bajer

SLATINA: Frajhaut, Repić 7, Majstorović, Berkec, Miličić 1, Bot, Brnada, Dragojević 2, Butorac 2, I.Lukac 1, Čurić 6, Lisinski 4, Hankić 3, Bočkaj 1, M.Lukac 4. Treneri: Biljana i Viktor Frajhaut

Damir Jukić

 

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button