Home / NASLOVNICA / I Nenad Bračun na zidu novog Dinamovog “motivacijskog tunela”

I Nenad Bračun na zidu novog Dinamovog “motivacijskog tunela”

Igrači će, Dinamovi i suparnički, odsad na Maksimiru izlaziti uz drugačije kulise. Naime, tunel kojim momčadi idu prema travnjaku od jučer je ukrašen fotografijama Dinamovih navijača i klupskih legendi, obojen u plavo i ispisan porukama “Ajmo, Dinamo”, “I krv svoju za plavu boju”…

Tunel je tako nazvan motivacijskim jer bi pogled na navijače u deliriju te na Modrića, Bobana, Prosinečkog, Lamzu, Zambatu… aktualnim Dinamovim igračima trebao dati dodatnu snagu i probuditi adrenalin prije istrčavanja na Maksimir. Ne samo to, pri izlasku na teren u tunelu će odzvanjati i taktovi neke od Dinamovih navijačkih pjesama, koju sami igrači izaberu kao najviše motivirajuću.

Hoće li to biti ona ista koja svira na samom stadionu, čuvena “Dinamo ja volim”, ili neka druga, to je zasad još u fazi razgovora. Taj će “motivacijski tunel” svoju premijeru imati već u nedjelju protiv Hajduka, tako da će i Splićani, čekajući izlazak na teren, slušati taktove Dinamovih himni i pjesama.

– Cijeli je projekt trajao nekoliko mjeseci, navijači su se javljali preko društvenih mreža i osobno, a na kraju smo izabrali njih stotinjak, raznih generacija, čije fotografije sada krase taj tunel – prenio je Dinamov glasnogovornik Alen Lesički. (http://sportske.jutarnji.hr)

Video: https://www.facebook.com/dinamo/videos/1660985533975205/

x

Check Also

Općina Čađavica – započela podjela sredstva za podmirenje troškova ogrjeva

Općina Čađavica obavještava korisnike da će sredstva za podmirenje troškova ogrjeva početi dijeliti od danas, 17. ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org