NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

Ne propustite 7. obrtničko-gospodarski sajam u Slatini!

Hrvatska obrtnička komora – Udruženje obrtnika Slatina, Turistička zajednica Grada Slatine i Grad Slatina pozivaju vas na 7. obrtničko-gospodarski sajam koji će se održati u nedjelju, 8. svibnja 2022. godine, u Parku 136. slatinske brigade u Slatini s početkom u 9:00 sati, dok je svečano otvorenje sajma predviđeno u 12:00 sati. Slatina je kroz svoju povijest uvijek bila ‘sajamski grad’, a upravo će nas taj epitet pratiti ovu nedjelju.

Ovaj 7. po redu Obrtničko-gospodarski sajam ugostit će mnoštvo izlagača – obrtnika i poduzetnika, koji su snažan pokretač razvoja gospodarstva i predstavnici kvalitete ponude naše destinacije i brenda Slavonije. Uz raznoliku i atraktivnu ponudu izlagača, posjetitelje očekuje cjelodnevni kulturno-zabavni program. Za ugodno druženje i dobru zabavu organizatori donose nastupe Suhopoljskih tamburaša te Hrvatskog kulturno umjetničkog društva ‘Dika’ Slatina.

Također, nagrađivana slatinska slastičarka Sandra Jadek & Udruga kuhara i slastičara grada Slatine u suradnji s Podravkom i gošćama iz Ukrajine te učenici i njihovi mentori iz Industrijsko-obrtničke škole Slatina, posjetitelje će počastiti ukusnim delicijama, specijalitetima posebno pripremljenim za naš sajam. Povrh gastro degustacije, posjetiteljima će biti omogućene usluge izrade frizura te graviranja na CNC strojevima kao i prezentacije obrtničkih zanimanja.

Oni najmlađi moći će uživati u dječjim radionicama, a program će dodatno obogatiti izvlačenje vrijednih nagrada, pripremljenih od naših izlagača.

Detaljan program pročitajte u nastavku:

9:00 – Početak sajma

12:00 – Svečano otvorenje 

od 12:15 – Gastro degustacija

od 12:30 – Kulturno-zabavni program

od 16:00 – Dječje radionice

18:00 – Izvlačenje nagrada za posjetitelje

*organizatori zadržavaju pravo izmjene programa

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button