NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Natječaj “StartUp VPŽ”

CILJ NATJEČAJA:

Cilj ovog natječaja je potaknuti razvoj poduzetništva u Virovitičko-podravskoj županiji.  Naglasak se daje na pružanju pomoći budućim poduzetnicima početnicima na području Virovitičko-podravske županije u svrhu smanjenja rizika u prvim godinama poslovanja.

Natječaj je namijenjen svim fizičkim osobama koje imaju namjeru osnovati obrt ili trgovačko društvo.

ŠTO NUDIMO:

 1. Besplatna priprema poslovnog plana i priprema dokumentacije za mjeru samozapošljavanja
 2. Besplatan poslovni prostor u jednom od 4 inkubatora na području županije (Virovitica, Slatina, Orahovica i Pitomača) u trajanju od 12 mjeseci[1]
 3. Poslovno savjetovanje za početak poslovanja koji uključuje prihvatljivi oblik registracije, upoznavanje sa relevantnim zakonima, pravilnicima, mogućnosti financiranja, krediti, otvoreni natječaji, porezi i obveze koje nastaju pokretanjem poslovanja, provjeru poduzetničke ideje

TKO SE MOŽE PRIJAVITI NA NATJEČAJ:

Na natječaj se mogu prijaviti osobe koje žele pokrenuti vlastiti posao u jednoj od sljedećih djelatnosti:

 • proizvodnja koja ne generira štetne utjecaje
 • djelatnost iz područja ICT-a, djelatnost multimedije, digitalne grafike, arhitekture i građevinarstava, elektrotehnike ili elektroničkog poslovanja, ostale uslužne djelatnosti vezane za proizvodnju
 • pakiranje proizvoda
 • ostale uslužne djelatnosti:
  • H – prijevoz i skladištenje
  • M – stručne, znanstvene i tehničke djelatnosti
  • N – administrativne i pomoćne uslužne DJELATNOSTI (osim odjeljka 77 i razreda 82.91)
  • S – ostale uslužne djelatnosti (osim odjeljka 94)

Uvjet: Prijavitelji su u slučaju prihvatljivosti na ovom natječaju dužni u roku od 2 mjeseca osnovati poslovni subjekt sa sjedištem u Virovitičko-podravskoj županiji.

U slučaju da broj prijava bude veći od 10, prednost kod odabira imaju djelatnosti proizvodnje koji ne generiraju štetne utjecaje i djelatnosti iz područja ICT-a.

 

ROK I NAČIN PODNOŠENJA PRIJAVE:

Natječaj traje od 01.04 do 30.04. 2021. ili do zaprimanja 10 prijava budućih poduzetnika koji su prihvatljivi po uvjetima iz natječaja.

Prijave se dostavljaju putem online obrasca koji je dostuPAN NA STRANICI Mreže inkubatora Virovitičko-podravske županije.

[1] U slučaju da poduzetnik i nakon 12 mjeseci želi nastaviti poslovanje u Poduzetničkom inkubatoru može ostvariti subvenciju na cijenu najma od strane Virovitičko-podravske županije.

(tks/Izvor:Mreža inkubatora VPŽ)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button