Home / NASLOVNICA / Nastavljeni radovi na izgradnji kanalizacijskog sustava za Općinu Čađavica

Nastavljeni radovi na izgradnji kanalizacijskog sustava za Općinu Čađavica

U ponedjeljak, 29. studenog u Čađavici u Kolodvorskoj ulici nastavljeni su radovi na izgradnji kanalizacijskog sustava za Općinu Čađavica. Prema riječima načelnika Općine Čađavica za nastavak gradnje čekalo se odobrenje od Hrvatskih voda koje su zajedno sa slatinskim poduzećem Komrad i financijeri ovog projekta. Hrvatske vode su investitor u 80 postotnom udjelu, a Komrad u 20 postotnom. Izvođač radova je Slatina Kom.

Početak radova obišli su Mirko Rončević načelnik Općine Čađavica, Miran Janečić direktor Komrad d.o.o. te Dragutin Vuk direktor Slatina Kom-a.

Istovremeno sa nastavkom radova na kanalizaciji u Čađavici, prema riječima načelnika Rončevića, radi se i na preprojektiranju još nekih stvari koje nedostaju u Općini, a radi se o pročistaču i precrpnim stanicama koje radi tvrtka IGH  Zagreb. Ove zime za iste bi trebala biti gotova projektna dokumentacija, a kada se završe radovi na kanalizacijskom sustavu u naselju Čađavica koji bi prema najavama trebali biti gotovi iduće godine, odmah će se krenuti s projektiranjem kanalizacijskog sustava za okolna naselja. (dj / Foto: M. Kokorić)

x

Check Also

Za potpore tradicijskim obrtima, u 2019. godini, Virovitičko-podravska županija je obrtnicima isplatila 31.600,00 kuna

Na temelju Sporazuma između Virovitičko-podravske županije i Obrtničke komore VPŽ, župan Igor Andrović je objavio ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org