DOGAĐANJANASLOVNICA

Nastavak digitalizacije – Gradu Slatini odobren maksimalan iznos sredstava za projekt „Digitalna Gradska uprava“

U sklopu Javnog poziva za poticanje razvoja pametnih i održivih rješenja i usluga, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost donio je Odluku o odabiru korisnika i dodjeli sredstava Fonda za sufinanciranje razvoja pametnih i održivih rješenja i usluga kojom Gradu Slatini dodjeljuje maksimalni iznos potpore predviđen za četvrtu razvojnu skupinu prema indeksu razvijenosti Jedinica lokalne samouprave u iznosu od 99.500,00 kn za projekt „Digitalna Gradska uprava“.

Naime, radi se o projektu kojeg je Upravni odjel za razvoj Grada Slatine u suradnji s Gradskom razvojnom agencijom Slatine prijavio na spomenuti Javni poziv, a čija je ukupna vrijednost 248.750,00 kuna.

Projektom se želi izraditi web platforma koja će građanima pružiti niz elektroničkih usluga koje se odnose na informiranje i komunikaciju s gradskim službama te uvid u funkcioniranje Grada.

– Ovim projektom nastavlja se već započeta digitalizacija poslovanja Gradske uprave te se olakšava pristup i komunikacija između građana i Gradske uprave – poručuju iz Grada Slatine.
(mf/Izvor: Grad Slatina)

 

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button