DOGAĐANJANASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Naši Slatinčani Biljana i Dražen Zelenka proslavili 33. godišnjicu braka

Ukoliko ste vjerni čitatelji našeg web portala i naravno mjesečnika Slatinski petak onda ste zasigurno primijetili da s vremena na vrijeme uz ostale vijesti i razne informacije donosimo i zanimljive ljudske priče naših Slatinčana.
Upravo jednu takvu, odnosno svoju ljubavnu priču podijelio je s nama, vjerujemo mnogima poznat, naš Slatinčanin Dražen Zelenka.

On je ugledni slatinski poduzetnik, hrvatski branitelj, predsjednik Udruge veterana vojne policije iz Domovinskog rata Virovitičko-podravske županije, ali prije svega suprug, otac, djed i prijatelj.

Naime, proteklog vikenda Dražen Zelenka proslavio je svoj 56. rođendan no ovo je slavlje okrunio još jednom proslavom gdje je u prigodi 33. godišnjice braka svojoj supruzi Biljani ponovno izrazio zavjete svoje vjernosti i ljubavi, te joj zahvalio na prelijepim godinama zajedničkog života koje su im podarile četiri prekrasne kćerke i četvero unučadi.

Na ovoj dvostrukoj proslavi obitelji Zelenka u restoranu Jošavac u Slatini osim članova obitelji pridružili su se njihovi najbliži i dragi prijatelji, a odličnom svirkom istu su uveličali Najbolji hrvatski tamburaši.

Kako je naš Zec kao i sve ostalo što je u životu radio s puno emocija tako je i ovoga puta pred svima svojoj supruzi Biljani zahvalio na ljubavi koju mu pruža te joj kleknuvši pred njom poklonio zlatnu narukvicu u znak zahvale te zavjet svoje daljnje bezuvjetne potpore i ljubavi do kraja života.

Odlična fešta nastavljena je uz pjesmu, plesa i pravu gozbu do dugo u noć.
(mf, rt/Foto: Robert Turkalj)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button