Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
NASLOVNICAŽUPANIJA

Naš Marijan Presečan putuje u London gdje će se od 14. do 23. srpnja održavati Svjetsko prvenstvo za osobe s invaliditetom

Među 13 hrvatskih sportaša paraolimpijaca koji će od 14. do 23. srpnja nastupiti u Londonu na Svjetskom prvenstvu u atletici za osobe s invaliditetom , bit će i, naš, Slatinčanin, Marijan Presečan. Hrvatska ekspedicija ”na otok” putuje u srijedu 12. srpnja.

Presečan će nastupiti u bacanju kugle. Termin je 21. srpanj.

– Očekujem dobar rezultat, baciti što dalje pa kako bude – kazao je skromno Marijan Presečan, koji je prije dvije godine, u ruskom Sochiju, na Svjetskim igrama osoba s invaliditetom, za Hrvatsku, osvojio zlato (disk) i srebro (kugla).

Njegovom nastupu u Londonu, punu podršku dala je i Virovitičko-podravska županija i župan Igor Andrović, zaželjevši mu puno uspjeha.

Na Svjetskom prvenstvu u atletici za osobe s invaliditetom bit će podijeljeno ukupno 213 kompleta medalja za koje će se boriti više od 1300 sportaša tijekom deseta dana natjecanja. Marijane, sretno. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button