DOGAĐANJANASLOVNICA

Napreduju radovi na energetskoj obnovi Sportske dvorane SŠ Marka Marulića u Slatini

Danas su gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić i župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović sa suradnicima obišli Srednju školu Marka Marulića u Slatini.
Tijekom posjeta ravnatelj škole Darko Špoljarić upoznao ih je s napretkom radova na energetskoj obnovi sportske dvorane škole kao i s ostalim radovima na uređenju školskog prostora i okoliša koji se trenutno provode.
Podsjetimo se, Srednja škola Marka Marulića prošle godine je dobila novu fasadu i unutarnju rasvjetu, odnosno provedena je energetska obnova zgrade škole vrijedna približno 1,2 milijuna kuna. Riječ je o projektu kojeg je pripremila VIDRA, Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, a uz sufinanciranje Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sredstva je osigurala i Virovitičko-podravska županija.
Osim energetske obnove zgrade škole Virovitičko-podravska županija krenula je i u projekt energetske obnove sportske dvorane koji je prijavljen pri Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja, a koji se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Ukupna investicija iznosi 4,71 milijun kuna, a sufinanciranje Europskog fonda je u visini 1,85 milijuna kuna. Završetak radova se očekuje na proljeće 2018. godine.(mt)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button