CORONAVIRUS INFONASLOVNICA

Nalaz je bio negativan, na području Virovitičko-podravske županije za sada nema oboljelih od korona virusa

Nalaz osobe na koju se sumnjalo da ima korona virus je negativan, pa na području Virovitičko-podravske županije za sada nema oboljelih od korona virusa. Moglo se to čuti od epidemiologa Miroslava Venusa, ravnatelja županijskog Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ i člana Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije.

– Njegov nalaz na korona virus je bio negativan – podcrtao je dr. Miroslav Venus.

Virovitičko-podravski župan Igor Andrović, naglasio je kako Stožer civilne zaštite Virovitičko-podravske županije, čiji je načelnik Marijo Klement, radi transparentno i odgovorno, s ciljem brige za zdravlje i sigurnost naših građana, a još jednom je upozorio da se ne šire lažne vijesti kojima se stvara panika.

– Na području Virovitičko-podravske županije, za sada, nemamo oboljelih od korona virusa. Kada se to, i ako se to dogodi, pravovremeno ćemo obavijestiti javnost. Podcrtavam kako je iznimno štetno, širenje lažnih vijesti, koje stvaraju nelagodu ljudima kojih se tiču, stigmatiziraju ih, a imaju za cilj stvaranje nepotrebne panike i straha – podcrtao je župan Andrović. (www.vpz.hr, Fotografija: Ilustracija)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button