DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Nakon Slatine Alen Klun osvojio i županiju!

U Virovitici je prošlog tjedna igrano Otvoreno županijsko prvenstvo u tenisu  imena Žuja kup 2020., a novi je pobjednik ovog prestižnog turnira na kojem su igrali ponajbolji tenisači s područja cijele županije predstavnik Teniskog kluba Slatina Alen Klun.

Ovaj mladić velikog talenta ponovno je svojom igrom oduševio sve ljubitelje tenisa koji prate njegove nastupe. Kada se zna da se radi o sportašu koji se praktički sam bez ikakve teniske škole doveo do ove prilično visoke razine igre i još boljih rezultata uspjeh je tim veći, i ruku na srce, poprilično iznenađujući. Klun je u finalu virovitičkog turnira koji se igrao u organizaciji TK Tvin svladao virovitičkog predstavnika Krunoslava Silnera rezultatom 2:1 u setovima. Taj izgubljeni set u finalu bio mu je ujedno i jedini izgubljeni na turnira, a taj podatak još će dodatno potvrditi nadmoćnost ovog sjajnog mladog slatinskog tenisača. Klun je na terenima Tvina igrao i u konkurenciji parova zajedno sa još jednim slatinskim predstavnikom Slavenom Mađarićem, a ista je kombinacija zaustavljena u polufinalu. Pehare, medalje i sponzorske nagrade, uz predstavnike domaćima, najboljim pojedincima turnira među kojima i pobjedniku Alenu Klunu, uz srdačne čestitke uručili su virovitički gradonačelnik Ivica Kirin i njegov zamjenik Damir Marenić.

Ovog iznimno talentiranog mladića moći će se uskoro vidjeti na djelu jer ubrzo stiže Slatina open , turnir kojeg povodom Dana grada Slatine organizira TK Slatina, a na kojem će naslov pobjednika braniti upravo spomenuti Alen Klun.

 

Otvoreno županijsko prvenstvo u tenisu

”Žuja kup 2020” – Virovitica

 

Pojedinačna konkurencija

 

Polufinale:

Klun – Margeta 2:0 (7:5, 6:2)

Mihić – Silner 1:2 (6:4, 4:6, 5:10)

Finale:

Klun – Silner 2:1 (6:3, 3:6, 10:3)

 

Parovi

Polufinale:

Mađarić/Klun – Felendeš/Duvnjak 0:2 (4:6, 3:6)

Šrajer/Košćak – Slobodinski/Rakitničan 2:0 (6:3, 6:4)

Finale:

Šrajer/Košćak – Felendeš/Duvnjak 2:0 (7:6, 6:3)

dj


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button