CRNA KRONIKANASLOVNICA

Nakon prometne u blizini Popišanca dvije osobe prevezene u virovitičku bolnicu

Danas je na županijskoj cesti između Slatine i Ćeralija došlo do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila, Audi njemačkih i Golf slatinskih registarskih oznaka.

Prema neslužbenim informacijama prilikom mimoilaženja došlo je do kontakta navedena dva vozila nakon čega je Golf koji je išao iz smjera Ćeralija u smjeru Slatine završio u desnom putnom kanalu, dok se Audi nakon udara zarotirao i završio u kanalu pokraj svoje vozne trake.

Ubrzo nakon nesreće na mjesto događaja stigle su ekipe Hitne medicinske pomoći i Javne vatrogasne postrojbe Slatina. Dvije su osobe hitno prebačene u Opću bolnicu Virovitica. Jedna iz Audija, u kojem se osim vozača nalazilo još dva putnika i jedna putnica, te i sam vozač Golfa do kojeg su uslijed demoliranosti vozila djelatnici Hitne mogli doći tek nakon intervencije vatrogasaca.

S obzirom da je policijski uviđaj trenutno u tijeku, ista trasa (Slatina – Ćeralije) će nekoliko idućih sati biti zatvorena za promet pa se pozivaju vozači da u tom vremenu koriste alternativne pravce.

(rt/Foto: Robert Turkalj)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button