DOGAĐANJANASLOVNICA

Nakon olujnog nevremena gradonačelnik Ostrošić obišao slatinsko prigradsko naselje Kozice

Nakon što se stišalo nevrijeme koje je zadesilo slatinsko prigradsko naselje Kozice te su nadležne službe odradile lavovski posao kako bi se što više sanirala nastala šteta, pojedine obitelji obišao je i gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić u pratnji svog zamjenika Ilije Nikolića i pročelnika Upravnog odjela za razvoj grada Marina Kokorića.

– Prema prvim procjenama puno je štete zabilježeno u Kozicama, kako na obiteljskim kućama tako i gospodarskim objektima. Iako smo vatrogasce i djelatnike HEP-a zatekli na terenu još u večernjim satima, što se uspjelo sanirati, saniralo se te će se intervencije morati nastaviti sutra.
Vjerujem da su one kuće koje su najviše stradale sanirane za prvu ruku kako ljudima ne bi prokišnjavalo u domove jer kiša je najavljena tijekom cijele noći.
Što se tiče dojava o nekim drugim problemima kao što smo imali ranije u nekim dijelovima grada s poplavama i viškom vode u kanalima za sada nismo zaprimili te se iskreno nadam da će noć biti mirna te će ljudi moći bez poteškoća dočekati jutro, – rekao je gradonačelnik Ostrošić te je sa zamjenikom zapovjednika JVP grada Slatine Tomislavom Uherom dogovorio nove intervencije koje će se nastaviti ujutro kako bi se pomoglo unesrećenim ljudima.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button