DOGAĐANJANASLOVNICA

Nakon obilaska terena i uvida u situaciju o šteti, uslijed jakog vjetra na području grada Slatine, održan sastanak predstavnika Grada i dežurnih službi

Na inicijativu gradonačelnika Slatine Denisa Ostrošića i dogradonačelnika Ilije Nikolića, nakon obilaska terena i uvida u situaciju o šteti, uslijed nevremena prouzročenog jakim vjetrom na području grada Slatine, te gostovanja u programu Radio Slatine, u prostoru restorana Epicentra Sequoia, održan je radni sastanak predstavnika Grada i dežurnih gradskih službi. Sastanku su uz gradonačelnika i dogradonačelnika sudjelovali pročelnik Upravnog odjela za razvoj grada Slatine Marin Kokorić, voditelj Odsjeka za komunalni sustav Vjekoslav Hess, direktor tvrtke Slatina kom Sanjin Hmelik, zamjenik zapovjednika JVP grada Slatine Tomislav Uher i direktor Slatinskog informativnog centra Robert Turkalj.

Podnesena su izvješća s terena te se razgovaralo o prioritetima poduzimanja daljnjih akcija zbog nevremena koje je još u tijeku. Kako je dogovoreno, u popodnevnim satima održati će se još jedan sastanak, odnosno ako se ukaže potreba biti će ih i više ovisno o razvoju situacije.

Gradonačelnik Ostrošić je još jednom uputio apel  u kojem stoji:

Do kraja dana će snažno puhati na području cijele županije, molim sve građane da slušaju Radio Slatinu i izvješća dežurnih službi  koje su na terenu. Ostanite kod kuće, ne idite u šetnje i razglede. 

Imajte strpljenja, čuvajte se i sklonite s opasnih mjesta jer s krovova padaju crijepovi, kaplaje, cigle, limovi, a vozila maknite na sigurno ako je moguće…

Osiguravamo opasne lokacije i koordiniramo postupanja prema prioritetima.

Hvala službama na brzoj reakciji i svemu što čine,– rekao je gradonačelnik.

(tks,rt /Foto:Robert Turkalj)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button