NASLOVNICASPORT

Nakon “četrnaestice” i “dvanaestica” NK Slatine osvojila županijsko prvenstvo

Prošlog je vikenda završilo 10. zimsko prvenstvo u malom nogometu za mlađe uzrasne kategorije u organizaciji Županijskog nogometnog saveza Virovitičko-podravske županije.  Igrale su se posljednje utakmice u konkurencijama U-8 i U-12.

Nakon što su već mladi predstavnici Slatine uzrasta U-14 vođeni trenerom Dariom Petrovićem  uzeli prvo mjesto na istom natjecanju, a predstavnici uzrasta U-10 pod trenerskom palicom Darka Kupresa treće, do prvog mjesta prošlog su vikenda u do posljednjeg kola neizvjesne konkurencije uzrasta U-12 došli su i nogometaši Slatine trenera Dražena Petrovića dok su pak Kupresovi izabranici u konkurenciji dječaka do 8 godina starosti došli do trećeg mjesta u županiji.

Slatina je u konkurenciji U-12 jedina imala dvije ekipe, a nominalno prva ekipa otišla je do kraja i uzela prvo mjesto. Velike zasluge za taj trijumf, kako je rekao trener Petrović, idu i drugoj ekipi, koja je uspjela pobijediti  Pitomaču, omogućivši tako svojim prijateljima iz kluba da u konačnici imaju više bodova od spomenute na koncu drugoplasirane Pitomače. Inače, spomenuta druga ekipa Slatine u konkurenciji 8 ekipa zauzela je peto mjesto.

Posljednjeg dana natjecanja županijski prvaci članovi Slatine l pobijedili su Sokola iz Milanovca i Suhopolje s identičnih 3:0, a remizirali sa Pitomačom(1:1). Slatina ll visoko je porazila Rezovac 6:1, no uslijedili su neugodni porazi protiv No limita (0:3) i Virovitice (0:7) koji su istu ekipu koštali boljeg plasmana od spomenutog konačnog petog mjesta. Inače u međusobnom dvoboju slatinskih ekipa slavila je Slatina l rezultatom 2:0. Za pobjedničku momčad igrali su Koić, Šuntić, Pelikan, Cader, Marković, Skrobić, Šarko, Rekić, Kokoška i Bračun. Za Slatinu ll igrali su Kokorić,Jukić, Kožić, Cota, Tuzlak, Tutić, Jurić, Pipek, Zubčević i Bubanović.

Uspjeh je navedenih mladih selekcija tim veći što u posljednje vrijeme nisu mogli adekvatno  trenirati, a iz kluba su se još jednom i ovim putem  željeli zahvaliti roditeljima na prijevozu kao i  na nesebično odvojenom slobodnom vremenu. (dj)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button