DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Najmlađi glazbenici slatinske glazbene škole dobili svoj prvi pljesak

Večeras su svoju priliku za nastup, na koncertu simboličnog naziva „Prvi pljesak“, dobili polaznici prvog razreda slatinske GŠ Milka Kelemena.

Čak njih trideset pokazalo je pred auditorijem koncertne dvorane škole što su do sada naučili.

Uzbuđenje je bilo lako vidljivo i kod mladih glazbenika ali i kod njihovih najbližih koji su im došli kao oslonac u ovom njima izuzetno važnom događaju.

Pozdravni govor publici je i ovoga puta uputio ravnatelj GŠ Milka Kelemena Antonio Brzica poručivši da svakog učenika treba podržati i ohrabriti tijekom njegovog nastupa, odnosno nagraditi ga pljeskom jer im je to potrebno i zato što je to svatko od njih zaslužio.

Tako je to i bivalo tijekom večeri. Nastupi, kratki ali slatki, i nešto duži aplauzi, nizali su se jedan za drugim.

Na kraju je ravnatelj Brzica, svima u publici, zahvalio na pruženoj podršci i djeci i glazbenoj školi i zamolio ih da isto i nadalje čine.

-Pred prepunom dvoranom publike nije sigurno bilo lako odraditi svoj prvi javni nastup. Čestitajte im na njihovim nastupima. Oni su ponos svih nas, i vas roditelja i nas učitelja,-zaključio je Brzica na kraju koncertne večeri.

Roditelji su ozarenih lica čekali svoje mališane, pripremivši za njih lijepu riječ i pohvalu, a poneki od njih, baš kako se to radi nakon koncerata iskusnih glazbenika, i buket cvijeća .

Bio je ovo njihov prvi koncert koji je sigurno pronašao neko lijepo mjesto u njihovoj memoriji .

(Tekst i Foto:Tea Kiš Slačanac)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button