NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Najbolje radove tijekom zimskih praznika u Knjižnici imale su Marijeta Jukić i Marta Mikolić

Djeca predškolske i osnovnoškolske dobi sudjelovala su tijekom zimskih praznika u brojnim aktivnostima koje je za njih pripremila Gradska knjižnica i čitaonica Slatina. Tako su se u protekla dva tjedna, između ostaloga, vrijedno izrađivale modne kreacije pomoću vježbenice „Modna kreatorica“ pod nazivom „Newyorkški tjedan mode“.
Danas su proglašeni najbolji radovi koje su odabrale prvostupnica medijske kulture Nikolina Mažar i odgojiteljica Tamara Dorić, a nagrađene su Marijeta Jukić i Marta Mikolić.

Knjižničarke su odabrale još jedan rad koji je pobudio njihovu pozornost, a to je kreacija Ane Ivanković koja je plijenila originalnošću, ali nije stekla uvjete ući u završnicu. Pobjednice su proglašene na crvenom tepihu Gradske knjižnice koja je odisala svečanim, ali veselim i toplim ugođajem, a odabrano je i TOP 7 knjiga za djecu.

Osim ovih aktivnosti, zajedničko druženje je upotpunilo i prikazivanje filma Charlie i tvornica čokolade. Isto tako obitelji su uživale igrajući društvene igre, djeca su čitala knjige, igrala se mnoštvom edukativnih igračaka koje osim zabave razvijaju i motoričke sposobnosti djeteta. Roditelji su čitali dnevni i tjedni tisak u čitaonici koja se nalazi tik do dječjeg odjela.

Iako su školski praznici završeni, svakodnevne aktivnosti s djecom u Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina se nastavljaju.
(mf/Foto:  Gradska knjižnica i čitaonica Slatina)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button