KULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Nacionalna suradnička procjena u IOŠ-u Slatina u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih

U Industrijsko-obrtničkoj školi Slatina 26. travnja ove godine započela je trodnevna nacionalna suradnička procjena u sklopu koje je istu posjetio peteročlani tim djelatnika Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih te sustručnjaka iz drugih strukovnih škola.

IOŠ Slatina jedna je od tri strukovne škole u Republici Hrvatskoj koje sudjeluju u novom ciklusu Eramus+ EQAVET NRP projekta ASOO-a za razvoj alata za osiguravanje kvalitete u ustanovama za strukovno obrazovanje te unaprjeđivanje mehanizama osiguravanja kvalitete na razini sustava strukovnog obrazovanja.

Posjet je započeo radnim sastankom članova tima suradničke procjene i članova tima za kvalitetu IOŠ-a Slatina na kojem su još jednom analizirane i potvrđene već unaprijed dogovorene aktivnosti. Drugi i treći dan posjeta bili su predviđeni za razgovore s različitim skupinama dionika: pročelnicom Upravnog odjela za obrazovanje i demografiju Virovitičko-podravske županije Martinom Bunić, učenicima škole, predstavnicima lokalne zajednice, predstavnicima obrtnika odnosno poslodavaca kod kojih učenici realiziraju praktičnu nastavu, nastavnicima IOŠ-a, roditeljima učenika, stručnom službom te ravnateljem Industrijsko-obrtničke škole Mladenom Graovcem.
Nakon održanih razgovora sustručnjaci će se osvrnuti na prikupljene informacije te naglasiti dobre aktivnosti Škole i mogućnosti za unapređenje kvalitete rada. Od 15 područja kvalitete u sklopu nacionalne suradničke procjene u Industrijsko-obrtničkoj školi Slatina analizirat će se područje Vanjski odnosi.

Cilj je aktivnosti suradničke procjene osiguravanje i podizanje razine kvalitete rada i samovrednovanja Industrijsko-obrtničke škole Slatina.

Više o projektu možete pogledati OVDJE.
(mf/Izvor: IOŠ Sltina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button