DOGAĐANJANASLOVNICA

Nacionalna konferencija “Provedba sustava vaučera za obrazovanje odraslih”

Zajednica za obrazovanje odraslih HGK organizirala je nacionalnu konferenciju “Provedba sustava vaučera za obrazovanje odraslih”, koja se održava danas i sutra, 24. i 25. siječnja, u zagrebačkom Hotelu International.
Cilj konferencije je educiranje dionika o projektu “Provedba sustava vaučera za obrazovanje odraslih”, koji započinje 1. travnja 2022.
Prvi dan konferencije je posvećen predstavljanju vaučera, prezentaciji registra Hrvatskog kvalifikacijskog okvira u izradi i vrednovanju standarda zanimanja, analitičkoj i sektorskoj utemeljenosti standarda zanimanja, izradi standarda zanimanja i predstavljanju novog Zakona o obrazovanju odraslih.
Drugi,sutrašnji dan konferencije bit će posvećen metodologiji izrade standarda kvalifikacija, metodologiji programa obrazovanja odraslih za stjecanje mikrokvalifikacija, djelomičnih kvalifikacija i cjelovitih kvalifikacija na razini 2, financiranih putem vaučera i drugih izvora financiranja te četirima interaktivnim radionicama: 

  1. Obrazac standarda kvalifikacija – opći podaci i opis,
  2. Obrazac standarda kvalifikacija – prijedlozi ishoda učenja,
  3. Program obrazovanja odraslih – opće informacije o programu,
  4. Program obrazovanja odraslih – izrada modula.

Ispred POU Slatina konferenciji prisustvuju ravnateljica Danijela Fabric Fabijanac i stručna suradnica u obrazovanju Vesna Senta.

tks(Izvor/Foto:POU Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button