Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
DOGAĐANJANASLOVNICA

Nacionalna konferencija “Provedba sustava vaučera za obrazovanje odraslih”

Zajednica za obrazovanje odraslih HGK organizirala je nacionalnu konferenciju “Provedba sustava vaučera za obrazovanje odraslih”, koja se održava danas i sutra, 24. i 25. siječnja, u zagrebačkom Hotelu International.
Cilj konferencije je educiranje dionika o projektu “Provedba sustava vaučera za obrazovanje odraslih”, koji započinje 1. travnja 2022.
Prvi dan konferencije je posvećen predstavljanju vaučera, prezentaciji registra Hrvatskog kvalifikacijskog okvira u izradi i vrednovanju standarda zanimanja, analitičkoj i sektorskoj utemeljenosti standarda zanimanja, izradi standarda zanimanja i predstavljanju novog Zakona o obrazovanju odraslih.
Drugi,sutrašnji dan konferencije bit će posvećen metodologiji izrade standarda kvalifikacija, metodologiji programa obrazovanja odraslih za stjecanje mikrokvalifikacija, djelomičnih kvalifikacija i cjelovitih kvalifikacija na razini 2, financiranih putem vaučera i drugih izvora financiranja te četirima interaktivnim radionicama: 

  1. Obrazac standarda kvalifikacija – opći podaci i opis,
  2. Obrazac standarda kvalifikacija – prijedlozi ishoda učenja,
  3. Program obrazovanja odraslih – opće informacije o programu,
  4. Program obrazovanja odraslih – izrada modula.

Ispred POU Slatina konferenciji prisustvuju ravnateljica Danijela Fabric Fabijanac i stručna suradnica u obrazovanju Vesna Senta.

tks(Izvor/Foto:POU Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button