DOGAĐANJANASLOVNICAOPĆINERADIO EMISIJE

Načelnik Rončević pozvao na Dane općine Čađavica

Danas je u programu Radio Slatine gostovao načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević.

Načelnik je došao najaviti preostali program obilježavanja Dana općine Čađavice – Petrova.

Tako je slušatelje još jednom pozvao da ovog vikenda navrate u Čađavicu na brojne događaje organizirane povodom Dana općine. I mi ćemo tako podsjetiti da je subota (2.7.) u Čađavici rezervirana za sport dok će u nedjelju (3.7), sudeći po raznolikosti, svatko moći pronaći nešto za sebe. Na nogometnom igralištu u 10 i 30 počet će Izložba hladnokrvnih konja i zaprega, a kako nam je rekao načelnik, svoj dolazak na tu izložbu najavilo je oko 40 izlagača. Tradicionalno Čađavicom će točno u podne “zabrujati” motori članova Moto kluba Zvijeri. U Čađavici se u nedjelju peče i vol, a ovog puta posjetitelje će zabavljati uvijek rado viđen TS Fijaker. Zanimljivost, ujedno i novost ovogodišnje proslave, bit će nastup najmlađih odnosno polaznika nedavno otvorenog dječjeg vrtića Lipa. Kulminacija proslave dogodit će se u 18 sati kada će pozornicu zauzeti kulturno-umjetnička društva na još jednoj, sedmoj po redu, međunarodnoj smotri folklora ”Petrovo je i žito se zlati, skupa ćemo zapjevati”.

Valja odmah najaviti i Street race utrke koje će se održati tjedan dana kasnije u nedjelju (10.7.) na poljoprivrednom aerodromu u Čađavici.

Na kraju je načelnik još jednom želio čestitati svim mještanima Općine njihov dan, a svim gostima koji će ovih dana posjetiti Čađavicu ugodan boravak i dobru zabavu.

Damir Jukić

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button