NASLOVNICAOPĆINE

Načelnik Općine Sopje Berislav Androš gostovao u programu Radio Slatine

Prostorije Radio Slatine posjetio je načelnik Općine Sopje Berislav Androš. Iscrpnim izviješćem izvijestio je o odrađenim projektima, te o onima koji su u tijeku ili tek u planu. Ispričao je o dobroj suradnji i pomoći u funkcioniranju 20-tak udruga s područja općine, o socijalnim davanjima, a među brojnim spomenutim stavkama, svakako je bio i predstojeći Dan Općine Sopje, na blagdan Svetog Florijana, zaštitnika ove općine, a koji će se ove godine obilježiti u svim mjestima općine Sopje kako to i priliči. (Tea Kiš Slačanac)

Načelnik Općine Sopje Berislav Androš iskoristio je gostovanje na radiju da bi pozvao sve zainteresirane na proslavu dana Općine Sopje:

Dragi mještani Općine Sopje,

i ove godine obilježavamo tradicionalnu proslavu dana Općine Sopje. Raznolik program ove godine održava se u Vaškoj, Novoj Šarovki i Sopju. Prvi događaj Vas očekuje već ove subote kada se održava malonogometni turnir u Vaškoj. Ribolovci će doći na svoje u nedjelju u Novoj Šarovki a istoga dana u Sopju se održava tradicionalna Bošporijada. 1.5. natjecanje u kuhanju graha, te u petak na Florijanovo tradicionalna budnica kroz selo, pokazna vježba vatrogasaca, sveta misa, te svečana sjednica Općinskoga vijeća Općine Sopje. Navečer je predviđena zabava u mjesnome domu u Sopju. Za svakoga smo pripremili nešto, od tradicije, običaja, do sportskih i zabavnih sadržaja, te ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na navedenim događajima !


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button