NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

„Na što sve imam pravo“ – 30. studenog webinar o pravima koja ostvaruju djeca s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom te njihovi roditelji

„Savjetovalište za sve“ projekt je Udruge za Down sindrom Virovotičko-podravske županije, a jedna od njegovih aktivnosti je odžavanje predavanja na temu ostvarivanja  prava djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji.

Webinarom „Na što sve imam pravo“ sudionici će se upoznati s pravima i uslugama koje se ostvaruju putem Zakona o socijalnoj skrbi, a psihologinja Sandra Matošina Borbaš i Dragica Smiljanec, socijalna radnica Zavoda za vještačenje profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, sudionike će provesti kroz pregled prava iz zdravstvenog sustava, mirovinskog sustava te sustava odgoja i obrazovanja.

Kao jedan od partnera na projektu „Savjetovalište za sve“, Udruga Vretenac poziva roditelje djece s teškoćama u razvoju, osobe s invaliditetom ili zdravstvenim teškoćama ali i sve zainteresirane da se u ponedjeljak, 30. studenog u 17 sati, priključe webinaru „Na što sve imam pravo“.
Svi zainteresirani mogu se prijaviti na e-mail: savjetovaliste.za.sve@gmail.com. Nakon prijave sudionici će na mail dobiti Zoom poveznicu webinara koja im omogućuje praćenje i sudjelovanje na istom.

Udruga za Down sindrom VPŽ projekt „Savjetovalište za sve“ provodi drugu godinu za redom pod financijskom podrškom Virovitičko-podravske županije, a ove 2020. godine u aktivnosti projekta kao partnere uključila je Udrugu osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac Slatina te Udrugu osoba s intelektualnim teškoćama Jaglac Orahovica. (mf/Izvor: Vretenac Slatina)

Related Articles

Back to top button
Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org