DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Na „Sportskim susretima djece hrvatskih branitelja“ u Crikvenici i Selcu bila i djeca s područja koje obuhvaća ŽP UHDDR VPŽ

U organizaciji Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Republike Hrvatske, a pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja, od 21. do 23. travnja u Crikvenici i Selcu su održani „Sportski susreti djece hrvatskih branitelja“.

Kao i prijašnjih godina tako i ove, Županijska podružnica UHDDR Virovitičko-podravske županije, u suradnji s Gradskom organizacijom UHDDR Slatina, organizirala je odlazak djece na spomenute susrete. Na susretima je bilo 28 djece uz četiri voditelja i koordinatora s područja koje obuhvaća ŽP UHDDR VPŽ.

Zlatnu medalju u PlayStationu osvojio je Ivano Pavin, a srebro Grabrijel Čolak i Lana Medved. Srebro su u stolnom nogometu osvojili Izak Filković i Tomislav Miljković, također su srebro u stolnom nogometu osvojile i djevojčice, Ana Kizivat i Antonija Miljković. Na likovnoj radionici broncu je osvojila Ana Tropšek, a broncu su osvojile i odbojkašice u sastavu: Ana Sejkora, Lana Antolović, Sara Antolović, Barbara Hološi, Mihaela Sabo, Ema Antolović i Lana Derdić.

– Bilo nam je vrlo lijepo, djeca su uživala u svakom trenutku. Kad se djeca nisu natjecala, bilo im je organizirano kupanje u bazenu, te razni obilasci. Sve u svemu jedan lijep izlet i lijepe uspomene za sve – rekao je predsjednik ŽP UHDDR VPŽ Dražen Hološi, te se zahvalio Gradu Slatini koji je financijski potpomogao odlazak djece hrvatskih branitelja na Susrete. Djeca su na taj način bila opremljena majicama, torbicama i ostalim rekvizitima što je osiguralo prepoznatljivost cjelokupne ekipe. 
mf (D. Fišli; Foto: D. Hološi)

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button