DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Na Skupštini Udruženja obrtnika Slatina obrtnicima dodijeljena priznanja za uspješan rad

Udruženje obrtnika Slatina jučer je u slatinskom restoranu Stari podrum održalo 3. sjednicu Skupštine na kojoj su između ostaloga doneseni; program rada za 2020. godinu, izmjene financijskog plana za 2019., te financijski plan za 2020. godinu.

U svečanom dijelu sjednice i ove su godine dodijeljena priznanja obrtnicima koji su svojim nesebičnim radom, promicanjem obrtništva te upornošću opstali i održali svoj obrt na zadovoljstvo cijelog Udruženja.
Tako su zaslužnima dodijeljene zahvalnice za 10, 20 i 30 godina uspješnog rada u obrtništvu.

Predsjednik Udruženja Zlatko Šomođi s nekoliko je prigodnih riječi na samom početku pozdravio nazočne obrtnike i uvažene goste među kojima su bili pročelnik Upravnog odjela za razvoj Grada Slatine Marin Kokorić u pratnji stručnog suradnika za projekte Branimira Kalanja, predsjednik POK-a VPŽ Zoran Horić, njegov zamjenik i ujedno predsjednik Udruženja obrtnika Virovitica Hrvoje Šimunović, tajnik POK-a VPŽ Božidar Jeremić, predsjednik Udruženja obrtnika Orahovica Damir Vanek i ravnatelj Industrijsko obrtničke škole Slatina Mladen Graovac.

Potom je predsjednik Šomođi uručio zahvalnice za 10 godina rada, a koje su ove godine zaslužili: Katarina Fabijanac – Knjigovodstveni servis Fabijanac, Ljupko Marjanović – Stolarski obrt „MARJANOVIĆ“, Maja Vreš – Frizerski salon „Luka“, Sandra Ljekaj –  Pekarsko ugostiteljski obrt MIK-PEK, Željko Tomšić – Obrt „D&M“ i Robert Keller – Obrt „Bistro-sport“.

Zahvalnice za 20 godina uspješnog rada zaslužnima je uručio predsjednik Područne obrtničke komore Virovitičko-podravske županije Zoran Horić, a među ovogodišnjim laureatima su: Jelka Oremuš – Obrt EUROPA-STIL, Petar Kuraja, – Caffe bar Bolero, Darko Grgić – Obrt „Grgić promet“, Dražen Hodak – Zidarski obrt Hodak,  Ivan Gračan – Obrt „Gile, Mišo Tokić – Obrt „Servis auspuha“, Zoran Kordić – Obrt Čistko i Željko Bobanić – Poljoprivredno gospodarstvo „Meljančanka“.

Zahvalnice za 30 godina uspješnog rada zaslužili su Mario Ivezaj – Zlatarski obrt Marija, te Dragan Butka –  Autolimarski obrt Buć, a zahvalnice im je uručio pročelnik Upravnog odjela za razvoj Grada Slatine Marin Kokorić.

Udruženje obrtnika Slatina zahvalnice je za uspješnu suradnju, potporu i promidžbu obrtništva, dodijelilo i Gradu Slatini, te Industrijsko-obrtničkoj školi Slatina.

Na kraju svečanosti laureatima su čestitali i pohvalili uspješan rad slatinskih obrtnika, predsjednik POK-a VPŽ Zoran Horić, predsjednik Udruženja obrtnika Orahovica Damir Vanek i pročelnik Upravnog odjela za razvoj Grada Slatine Marin Kokorić koji je tom prigodom izrazio čestitke svim obrtnicima koji u ovim turbulentnim vremenima uspijevaju ne samo opstati na tržištu nego se i razvijati i zapošljavati nove djelatnike.

– Grad Slatina prepoznaje vaš značaj u Slatini kao jednu od najvažnijih karika za razvoj gospodarstva u ovom gradu, stoga vam Grad i dodjeljuje potpore, od ove godine u iznosu od milijun kuna za kupovinu strojeva, za zapošljavanje novih djelatnika…, a u idućoj godini planira se i povećanje tih sredstava, – rekao je pročelnik Kokorić, te pozvao obrtnike da se informiraju u Gradskoj upravi o spomenutim bespovratnim potporama.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)


 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button