DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Na radionicama Vretenaca nastali zanimljivi dekorativni božićni ukrasi

Tradicionalno u ovo predbožićno vrijeme, kao i još nekoliko puta godišnje, slatinska Udruga Vretenac upriliči štandove s radovima svojih članova i njihovih mama.
Jedna od mama, gospođa Kata Dudović, rekla nam je kako su Vretenci danas na štandu u središtu Slatine, a u povodu blagdana svetog Nikole izložili radove mama i djece članova udruge nastalih u proteklih dvadesetak dana na redovnim druženjima Vretenaca. Druženja se inače odvijaju od ponedjeljka do četvrtka u vremenu od 12 do 16 sati.
Radovi su nastali zahvaljujući sredstvima, odnosno donacijama skupljenima na prethodnim izložbama i još ponekim donacijama.
Još jedna izložba Vretenaca održati će se, u petak 10.prosinca,ususret blagdanu Božića. Do tada će Vretenci  i njihove mame marljivo pripremati nove radove.
Treba naglasiti kako su izložbe Vretenaca humanitarnog karaktera i da svaka donacija dobro dođe. 
Među radovima su adventski vijenci, božićni vijenci za vrata, čizmice, zvonca, zvijezde, anđelčići i razne druge božićne dekoracije.
Svatko svojom donacijom može pomoći radu ove vrijedne udruge, a sebe i svoje bližnje razveseliti prigodnom božićnom dekoracijom.

Tea Kiš Slačanac

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button