Home / CRNA KRONIKA / Službeno izvješće policijske uprave o jučerašnjoj nesreći

Službeno izvješće policijske uprave o jučerašnjoj nesreći

Jučer, 1. rujna oko 2.35 sati u Slatini, dogodila se prometna nesreća sa teškim tjelesnim ozljedama u kojoj su sudjelovali vozači motocikala i automobila.

Prometna nesreća se dogodila, kada je 19 – godišnjakinja, upravljala osobnim automobilom slatinskih registarskih oznaka gradom Slatinu, Ulicom Milke Trnine, smjerom jug-sjever, gdje je dolaskom do raskrižja sa Ulicom Lipa, skrenula ulijevo, a da prethodno nije propustila sva vozila s prednošću prolaska, te je tom prilikom došlo do udara motocikla njemačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 40 – godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1.18 promila u prednju desnu bočnu stranu automobila, koji je nakon udara, nastavio daljnju nekontroliranu vožnju pri čemu je kod slijetanja udario u parkirani automobil slatinskih registarskih oznaka od kojeg se odbio, dok su vozač i 28 – godišnja putnica na motociklu, pali na kolnik.

U prometnoj nesreći vozač motocikla i putnica su zadobili teške tjelesne ozljede. Protiv 19 – godišnje vozačice slijedi podnošenje kaznene prijave. (Izvor: Policijska uprava virovitičko-podravska)

x

Check Also

PU VPŽ – Tijekom proteklog tjedna evidentirano 7 prometnih nesreća, 378 prekršaja, a uhićene su 2 osobe

Policijska uprava virovitičko-podravska oglasila se s priopćenjem u kojem je iznijela sažetak aktivnosti u prometu ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org