DOGAĐANJANASLOVNICA

Na Libusoft Cicom konferenciji Panorama 2020 online Grad Slatina predstavio projekt „EPIcentar Sequoia Slatina“

U organizaciji Libusoft Cicoma Konferencija Panorama ove se godine održava jubilarni dvadeseti put tradicionalno u Hotelu Panorama, ali prvi put online korištenjem najmodernije tehnologije. Ovaj veliki virtualni događaj započeo je jučer, 22. rujna i trajat će do 25. rujna, a može se pratiti iz udobnosti vlastitog doma ili ureda kako bi sudionici i svi zainteresirani ostali odgovorni i na sigurnom.

U sklopu LC konferencije Panorama 2020 online jučer je organizirana Konferencija županija kao jedinstveno događanje usredotočeno na sve teme važne županijama i jedinicama lokalne samouprave za njihovo uspješno i učinkovito funkcioniranje.

Jedna od glavnih tema bila je „EU fondovi i razvoj lokalne zajednice: izazovi u pripremi i provedbi projekata“ na kojem je pomoćnica pročelnika za projekte pri Upravnom odjelu za razvoj Grada Slatine Anita Rastija predstavila gradski projekt „EPIcentar Sequoia Slatina“ kao primjer dobre prakse.
Panel je vodila Karolina Horvatinčić iz Instituta za razvoj i međunarodne odnose IRMO, a na njemu su sudjelovale i Katarina Slejko iz LAG-a 5 te Jasminka Nina Tomljanović iz Praxis – učilišta za praktična znanja.

Inače, kroz četiri dana trajanja ovogodišnje LC konferencije Panorama bit će predstavljeno 50 predavača koji će govoriti o 60 stručnih tema, a bit će organizirano i 15 radionica sa 80 sati programa. Konferencija između ostaloga donosi i City forum, 11. savjetovanje pročelnika, te 2. susret pravnika u JLP(R)S.
(Mihaela Feldi/Izvor: Grad Slatina)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button