DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Na Grand Prixu „Zagreb Open“ uručena priznanja najboljim hrvačicama i hrvačima u 2021.g. – Priznanja zablistala u rukama Veronike Vilk i Hrvačkog kluba Slatina

Završen je 9. po redu Grand Prix „Zagreb Open“.
Unatoč dosta otkazivanja sudjelovanja u zadnji trenutak, prvenstveno zbog pandemije COVID-19, na ovom nikad jačem i masovnijem međunarodnom turniru u hrvanju za seniore unatoč vrlo izazovnom vremenu, okupilo se više od 160 hrvača iz 24 zemlje svijeta koji su proteklog vikenda, od 28. do 30. siječnja pokazali iznimno kvalitetno hrvanje i svim ljubiteljima ovog najstarijeg olimpijskog sporta priuštili vrhunski hrvački spektakl u Dvorani 2 Doma Sportova u Zagrebu.

U pauzi prvoga dana natjecanja uručena su priznanja pojedincima i ekipama koje su u prošloj godini ostvarili iznimne rezultate.

Na prijedlog trenera Hrvatskih hrvačkih reprezentacija Stručno trenerska komisija HHS-a odabrala je najbolje hrvačice i hrvače Hrvatskog hrvačkog saveza u 2021. godini.

U kategoriji žena, u mlađim dobnim kategorijama najboljom hrvačicom u 2021. godini proglašena je Veronika Vilk (3. mjesto EP – U15), dok je Hrvački klub Slatina najuspješniji klub u 2021. godini, također u kategoriji žena u mlađim dobnim skupinama.

Na tom vrlo jakom međunarodnom turniru, sada među najjačima u svijetu sudila su i tri slatinska međunarodna suca: Mario Petrak, Josip Grahovac i Novica Kocić, a Nebojša Nikšić i Dražen Kocić su pomagali u organizaciji turnira.

Priznanja je zaslužnima uručio predsjednik Hrvatskog hrvačkog saveza Vladimir Bregović, a uz našu najuspješniju mladu hrvačicu Veroniku Vilk priznanje je zablistalo i u rukama Borivoja Kocića koji je isto primio u ime Hrvačkog kluba Slatina.
(mf/Izvor: Hrvački klub Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button