DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Na bakićkoj fešti od nogometa slavio sjajni Tuturutu

Jučer je u Bakiću u organizaciji domaćeg Nogometnog kluba Mladost održan veliki malonogometni turnir.

U konkurenciji 13 prijavljenih momčadi prvi su bili članovi momčadi Tuturutu.

Što je posebno zanimljivo, iako je konkurencija bila itekako oštra, Dmitrović, Rupčić, Vilček, Jerešić, Miler, Bihar, Klementi, Puškarić, Mlinarić, Dragojević, Vukomanović, ponovili su uspjeh od lani kada su također uzeli pobjednički pehar.

Drugi je na turniru u Bakiću bio CB Centar Voćina. U utakmici za 3. mjesto Tuborg 95 bio je uspješniji od momčadi Treće poluvrijeme.

Presretan odlično odrađenim poslom svojih vrijednih članova i brojnih volontera bio je predsjednik kluba domaćina Zoran Dubrović – ”Uplašili smo se kada se na samom početku spustila kiša no vrlo brzo sve se osušilo i sav naš trud ipak nije ”pao u vodu”. Nije bilo incidenata, što nam je nekako bilo najvažnije, sve je prošlo u fair i prijateljskoj atmosferi, posjeta je bila i više nego odlična, ma ama baš sve za 5! Želio bih se i ovim putem zahvaliti našim lokalnim sponzorima bez kojih svega ovog ne bi ni bilo kao i Gradu Slatini i Turističkoj zajednici koji su također prepoznali vrijednost ovog događaja također nam drage volje uskočivši kao pokrovitelji.”

Finalne susrete turnira koji se igrao od poslijepodnevnih sati na dva lijepo uređena turnira pratila je i delegacija Grada Slatine i Turističke zajednice. Tako su najboljim momčadima nagrade uručili zamjenik gradonačelnika Ilija Nikolić, pročelnik Krunoslav Šarabok i direktor Turističke zajednice Jurica Bosak.

Dodat ćemo i da su suđenje svih utakmica odlično odradili Ivica Srednoselac i Mario Jozić – Ok.

Damir Jukić

Foto: dj, df

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button