Home / NASLOVNICA / Na „Arena open-u“ u Puli reprezentativka Katja Stoponja zlatna – slatinski hrvači osvojili još i dva srebra i dvije bronce

Na „Arena open-u“ u Puli reprezentativka Katja Stoponja zlatna – slatinski hrvači osvojili još i dva srebra i dvije bronce

U organizaciji Hrvačkog kluba Istarski borac u subotu 1. lipnja u Puli je održano međunarodno natjecanje u hrvanju za mlađe uzraste pod nazivom „Arena open“. Na turniru je nastupilo četrdesetak klubova iz šest zemalja što je okupilo 240 natjecatelja.

Hrvački klub Slatina pod vodstvom trenera Novice Kocića i Danijela Kolomaza nastupio je sa sedam natjecatelja od kojih su četiri djevojčice nastupile za Hrvatsku reprezentaciju.

U kategoriji mlađih dječaka do 36 kilograma Toni Jagarinec osvojio je 3. mjesto, u kadetima do 55 kg. Ivan Gardilo zauzeo je izvrsno 2. mjesto i srebrnu medalju, a do 71 kg. Josip Suton bio je sedmi.

U sklopu reprezentacije u kategoriji mlađe djevojčice do 33 kg. Petra Skrobić bila je peta.
Isto tako za reprezentaciju, ali u kategoriji starijih djevojčica do 50 kg. nastupila je Katja Stoponja i ponovno briljirala te osvojila 1. mjesto i zlatnu medalju.
U kategoriji do 55 kilograma također vrhunske rezultate osvojile su Veronika Vilk koja je bila druga i Teuta Bišćan koja je zauzela treće mjesto.
(Mihaela Feldi/Foto: HK Slatina)

x

Check Also

Premijer Plenković: Relaksiranje mjera uz savjete epidemiologa. Otvaranje tržnica vjerojatno prije Uskrsa!

Nakon sastanka sa znanstvenicima na temu koronavirusa premijer Andrej Plenković najavio je relaksiranje mjera ali ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org