NASLOVNICASPORT

Na „Arena open-u“ u Puli reprezentativka Katja Stoponja zlatna – slatinski hrvači osvojili još i dva srebra i dvije bronce

U organizaciji Hrvačkog kluba Istarski borac u subotu 1. lipnja u Puli je održano međunarodno natjecanje u hrvanju za mlađe uzraste pod nazivom „Arena open“. Na turniru je nastupilo četrdesetak klubova iz šest zemalja što je okupilo 240 natjecatelja.

Hrvački klub Slatina pod vodstvom trenera Novice Kocića i Danijela Kolomaza nastupio je sa sedam natjecatelja od kojih su četiri djevojčice nastupile za Hrvatsku reprezentaciju.

U kategoriji mlađih dječaka do 36 kilograma Toni Jagarinec osvojio je 3. mjesto, u kadetima do 55 kg. Ivan Gardilo zauzeo je izvrsno 2. mjesto i srebrnu medalju, a do 71 kg. Josip Suton bio je sedmi.

U sklopu reprezentacije u kategoriji mlađe djevojčice do 33 kg. Petra Skrobić bila je peta.
Isto tako za reprezentaciju, ali u kategoriji starijih djevojčica do 50 kg. nastupila je Katja Stoponja i ponovno briljirala te osvojila 1. mjesto i zlatnu medalju.
U kategoriji do 55 kilograma također vrhunske rezultate osvojile su Veronika Vilk koja je bila druga i Teuta Bišćan koja je zauzela treće mjesto.
(Mihaela Feldi/Foto: HK Slatina)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button