Home / DOGAĐANJA / Na 5. memorijalu “Martina Strapac Knežević” u N. Bukovici sve ekipe osvojile zlato

Na 5. memorijalu “Martina Strapac Knežević” u N. Bukovici sve ekipe osvojile zlato

Danas su u Novoj Bukovici povodom Dana Općine Nova Bukovica i blagdana Velike Gospe održane 5. po redu Memorijalne dječje vatrogasne igre imena ”Martina Strapac Knežević“ u spomen na prerano preminulu Martinu.
Ove godine igre su održane na odlično pripremljenom igralištu u dvorištu Vatrogasnog doma domaćina DVD-a Nova Bukovica – Brezik gdje su natjecatelje i njihove voditelje na početku pozdravili načelnik Općine Nova Bukovica Tomislav Bračun u nazočnosti zamjenika Tomislava Dereša i predsjednica DVD-a Nova Bukovica – Brezik Maja Kiš koja je ujedno vatrogasne igre proglasila otvorenim.

Nastupilo je sedam ekipa, tri iz DVD-a Gornje Bazje, po jedna iz DVD-a Četekovac i Orahovica te dvije ekipe DVD-a domaćina Nova Bukovica- Brezik, a natjecali su se u tri zanimljive discipline.

Budući da su sve ekipe, čiji su članovi bili uzrasta od četiri do dvanaest godina, ostvarile izjednačene rezultate, nadležni sudci odlučili su da su svi natjecatelji zaslužili zlatne medalje koje im je uručila predsjednica DVD-a Nova Bukovica – Brezik Maja Kiš uz zahvalu gostujućim DVD-ima što su se odazvali u ovako velikom broju, tim više što je u današnje vrijeme sve teže okupiti ekipu za sudjelovanje na natjecanjima. (mf/Foto: Mihaela Feldi)

 

x

Check Also

Udruga Vretenac počela s provedbom projekta „Škola, mačji kašalj II“

Početak školske godine označio je, kako je i najavljeno, početak provedbe projeka „Škola, mačji kašalj ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org