NASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

MUP: U naletu na otvorena vrata automobila teško ozlijeđen biciklist u Slatini

U Cabuni kod 36-godišnjeg bicikliste u subotu oko 22,50 sati utvrđena je najveća koncentracija od 3,61 g/kg alkohola u organizmu   

Prometne nesreće protekli tjedan

Protekli tjedan je na prometnicama Virovitičko–podravske županije evidentirano 10 prometnih nesreća, od kojih 4 s ozlijeđenima i 7 s materijalnom štetom. U tim prometnim nesrećama je jedna osoba teško ozlijeđena i 3 su lako ozlijeđene.
Teško ozlijeđeni sudionik prometne nesreće je bio 64-godišnji biciklist koji je nastradao u padu na kolniku do kojega je došlo uslijed udara pedale bicikla u naglo otvorena vrata osobnog automobila. Ova prometna nesreća se dogodila u subotu oko 10 sati u Slatini.

Utvrđeni prekršaji

Policijski službenici su tijekom proteklog tjedna u nadzoru prometa utvrdili 272 prekršaja i to 26 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili odbijanja alkotestiranja, 80 prekršaja upravljanja vozilom nepropisnom brzinom, 37 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, 39 prekršaj nepropisnog korištenja mobitela, jedan prekršaj upravljanja vozilom za vrijeme zabrane i dr.
Najveća koncentracija alkohola u organizmu od 3,61 g/kg je utvrđena kod vozača bicikla starosti 36 godina koji je zatečen kako upravlja vozilom u subotu u 22,50 sati u Cabuni.

                                              Policijska uprava virovitičko-podravska

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button