NASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

MUP: Protekli tjedan evidentirano 17 prometnih nesreća

Najveća koncentracija alkohola u organizmu od 2,09 g/kg je utvrđena u petak u 11,50 sati u Pitomači kod 54-godišnjeg vozača bicikla


Prometne nesreće protekli tjedan
Protekli tjedan je na prometnicama Virovitičko-podravske županije evidentirano 17 prometnih nesreća, od kojih 2 s ozlijeđenima i 15 s materijalnom štetom. U tim prometnim nesrećama su 2 vozačice osobnih automobila i jedna vozačica bicikla lako ozlijeđene. Tri prometne nesreće su uzrokovali vozači koji su upravljali vozilom pod utjecajem alkohola, od kojih jedan mladi vozač i jedna mlada vozačica.
 
Utvrđeni prekršaji
Policijski službenici su tijekom proteklog tjedna u nadzoru prometa utvrdili 146 prekršaja, od kojih 16 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili odbijanja alkotestiranja i 44 prekršaja upravljanja vozilom nepropisnom brzinom.
Najveća brzina kretanja vozila od 128 km/h je utvrđena u srijedu u 14,05 sati na dionici ceste Lipovac – Brezik izvan naselja, na kojoj je ograničenje brzine kretanja vozila 90 km/h, a posada policijskog presretača je utvrdila da je ovom brzinom upravljao 35-godišnji vozač.
Najveća koncentracija alkohola u organizmu od 2,09 g/kg je utvrđena u petak u 11,50 sati u Pitomači kod 54-godišnjeg vozača bicikla.
 
PU virovitičko-podravska

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button