NASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

MUP: 24-satni nadzor alkohola i droge u prometu

Građani se pozivaju na predlaganje lokacija na području naše županije za koje smatraju da bi na njima trebalo vršiti pojačani nadzor


Planom aktivnosti organizacije ROADPOL na području zemalja Europske unije će u tjednu od 17. do 23. lipnja 2024. godine biti vršen pojačani nadzor alkohola i droge u cestovnom prometu, pa će u tom vremenu pojačano postupanje u nadzoru vozača pod utjecajem alkohola i droge biti vršeno i na području Virovitičko-podravske županije.

U navedenom tjednu će od 7 sati u petak, 21. lipnja do 7 sati u subotu 22. lipnja 2024. godine biti proveden 24-satni nadzor alkohola i droge u prometu. Za planiranje provedbe ovog pojačanog postupanja se pozivaju građani na suradnju i predlaganje lokacija na području naše županije za koje smatraju da bi na njima trebalo vršiti pojačani nadzor vozača i testiranje na prisustvo alkohola i droge u organizmu od strane policijskih službenika.

Građani svoje prijedloge mogu do 11. lipnja 2024. godine dostaviti na mail policijske uprave  viroviticko-podravska@policija.hr ili na tel. 741-222 u vremenu od 07 do 15 sati.

(PU virovitičko-podravska; FOTO: ilustracija)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button