DOGAĐANJANASLOVNICA

Moto zečevi pomogli mališanima u slatkoj uskrsnoj potrazi

Danas je u Parku 136. slatinske brigade održana tradicionalna “Uskrsna slatka potraga” koju je i ove godine za najmlađe organizirala Turistička zajednica grada Slatine.

Znak za početak potrage za čokoladnim uskrsnim poslasticama dao je dogradonačelnik Grada Slatine Miroslav Venus nakon pozdravnih riječi direktorice Turističke zajednice Grada Slatine Helene Hegediš.

Sponzori ovogodišnje slatke potrage su Turistička zajednica grada Slatine, POU Slatina i Radio Slatina. Da bi potraga bila još zanimljivija pobrinuli su se Moto zečevi iz Moto kluba “Speed” koji su mališanima podijelili slatkiše uz neizbježno fotografiranje.

Brojni mališani i oni nešto veći napunili su svoje košarice uskršnjim čokoladnim jajima ali ovaj puta važnije je bilo uzbuđenje potrage i sam „lov“ i traženje po parku, u travi, grmlju, iza stabla …

Najbolji način za odmoriti se od trčanja parkom je uz dobru predstavu zar ne. Ovaj puta za nju se pobrinulo sada već „domaće“ kazalište za djecu “Šareni svijet” kratkom predstavom u paviljonu. (mk / Foto: Marijo Kokorić)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button