DOGAĐANJANASLOVNICAOPĆINE

Moto zečevi kroz Općinu Čađavica i druženje u Zvonimirovcu

Već tradicionalna moto povorka je danas (subota) u dopodnevnim satima zabrujala Čađavicom. MK Zvijeri, ovoga puta pojačani i s MK Respect krenuli su iz centra Čađavice i uputili se prema Čađavačkom Lugu, Noskovcima, Šaševu, Starinu, Vraneševcima, Donjim Bazijama i Zvonimirovcu.

U suradnji s Općinom Čađavica osigurana je i ove godine cijela hrpa slatkih poklon paketa za one najmlađe. Bajkeri i neizbježni uskršnji zeko koji je bio u prikolici razveselio je gomilu mališana koji su nestrpljivo očekivali svoj slatki poklon.

Posljednje stajalište vesele moto povorke je bio Zvonimirovac gdje se održao i malonogometni turnir u organizaciji Sportske udruge Zvonimirovac. Na igralištu su tako odmjerili snage članovi Sportske udruge, članovi LU Sokol iz Čađavice i MK Zvijeri.

Uspjeli smo uzeti i kratke izjave od predsjednika SUZ-a Stjepana Novoselca i predsjednika Općinskog vijeća Općine Čađavica Josipa Piskača.

Mlada smo udruga, ali želimo okupiti što više mladih i kroz godinu planiramo imati puno aktivnosti upravo s tim ciljem. MK Zvijeri već tradicionalno obilazi sela s područja naše općine pa smo došli na ideju da se pridružimo sa svojim aktivnostima koje će dodatno obogatiti ovaj dan. Cilj nam je da i ovaj naš turnir postane tradicija – rekao je Stjepan Novoselac, a Josip Piskač je istaknuo da su se u aranžiranje kompletnog ambijenta uključili mnogobrojni stanovnici Zvonimirovca, a posebice žene.

Vrijeme nas je poslužilo i svi su se s radošću angažirali. Preponosan sam što mogu reći da je Zvonimirovac jedan od bitnih pokretača aktivnosti u općini Čađavica – nadodao je Josip Piskač.

Uz brujanje motora i ove godine moto zečevi su i ove godine uspješno darivali mališane u čak sedam sela. Izrazito sunčan i topao dan omogućio je cjelodnevno druženje, a na kraju dana svi su se pogostili s grahom… Lijep početak Uskrsa.

(nm/Tekst: R. Turk; Foto: MK Zvijeri i R. Turkalj)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button