DAN GRADA SLATINEDOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICAZABAVA

Moto spektakl zaključen fenomenalnim koncertom Hladnog piva

Jučer su na Javorici upriličeni već tradicionalni moto susreti slatinskog Moto kluba Speed. U suradnji s Gradom Slatina, Turističkom zajednicom i Slatinskim informativnim centrom, Speedovci su i ove godine uspjeli okupiti veliki broj posjetitelja i ljubitelja motora.

Već od jutarnjih sati bikeri, ali i ostali posjetitelji, počeli su se okupljati na lijepo uređenoj destinaciji održavanja susreta. Speedovci su svima poželjeli dobrodošlicu na samom ulazu, a za bikere koji su došli iz udaljenijih mjesta, i ove je godine bio osiguran kamp. Mislilo se baš na sve. U popodnevnim satima posjetiteljima susreta serviran je besplatan grah. U 17 sati  našim gradom je održan veliki defile i možemo reći da je ove godine bila zaista velika posjećenost motorista. Građani su mogli uživati u gledanju lagane vožnje bikera kroz grad koji su se zaustavili i parkirali kod zgrade Gradske uprave te pješice prošli kroz Park 136. slatinske brigade do kafića na trgu gdje su ih Speedovci počastili besplatnim pićem.

Po povratku na destinaciju Javorica organizirane su moto igre. Tako su se zainteresirani mogli okušati, ali i dobro zabaviti, u bacanju guma i mjerenju decibela.

U predvečerje je glazbeni dio druženja otvorio mladi slatinski ženski rock bend “Sibnele”. Slatinske tinejdžerke koje uporno vježbaju bile su pravo iznenađenje i osvježenje moto susreta.

Nakon djevojki na scenu je stupila grupa “Euphoria” koja je već nekoliko puta bila sudionik slatinskih moto susreta. Stari dobri rock osamdesetih sve je digao na noge i podigao raspoloženje.

Malo poslije 23 sata na binu ispod šatora popele su se prve zvijezda susreta – Mile Kekin i njegovo “Hladno pivo”. Preko tisuću posjetitelja moglo je uživati u dobroj svirci ovog poznatog benda sa 35-godišnjim stažem. Za 35 godina postojanja – 35 koncerata po Hrvatskoj, a jedan od njih je sinoć održan upravo kod nas.

Druženje bikera i ostalih posjetitelja nastavilo se i nakon koncerta sve do ranih jutarnjih sati. I vremenske prilike bile su više nego sjajne pa možemo zaključiti da je jučer baš sve bilo na strani dobre zabave i fantastičnog raspoloženja.

Svi koji su posjetili jučer ovaj događaj stvorili su još jednu lijepu uspomenu. Vidimo se dogodine!

Ratka Turk

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button