NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Moto mrazevi darivali poklone, a mame i tete lutkarsku predstavu

Prava božićna čarolija začarala je danas prostore Dječjeg vrtića Suncokret. Snijeg je još jučer zabijelio naš grad, baš kao da je znao što se to priprema u ovom malom, a opet tako razigranošću i prikladnom uređenošću  velikom vrtiću. Roditelji i odgojiteljice, i naravno odgojitelj Marko, ovog su puta preduhitrili bijeli pokrivač tako što su već duže vremena pripremali za svoje najmlađe lutkarsku predstavu, a koju su izveli  upravo danas u ovom pravom božićnom ugođaju.
Uz snijeg i snježne radosti te nestrpljivo čekanje Božića naravno da idu i pokloni, a koje donosi tko drugi doli Djeda Mraz. I to ne jedan, već u slučaju ovog slatinskog vrtića puno više njih.  I ne baš na sobu i saonicama, već na pravim pravcatim motorima. No ovog puta upravo je snijeg bio ”krivac” što su Moto mrazovi morali ostaviti svoje motore i prebaciti se u jedan kombi  no saonice su i dalje bile tu,  kao i puno dobrog prazničnog raspoloženja, i naravno dugo iščekivanih poklona na veliku  radost najmlađih koji su ih željno iščekivali.
Jedanaesta je to godina za redom kako Moto mrazevi članovi Moto kluba Speed Slatina u ovo predblagdansko vrijeme posjećuju ovaj vrtić, na veliko zadovoljstvo najmlađih, ali i ravnateljice Snježane Dupan Lovrić koja  im se tom prigodom još jednom srdačno zahvalila na dolasku.
Veliko hvala na pomoći u radu vrtića na samom počeku ove lijepe prigodne svečanosti, najavljujući već spomenutu lutkarsku predstavu imena Božićna čarolija, uputila je Gradu Slatini i gradonačelniku te načelnicima općina iz kojih određen broj djece također pohađa ovaj slatinski vrtić. Osim zahvala i poneke pjesme velika većina vremena protekla je u darivanju pa su tako klinci poklonima nagradili svoje roditelje i odgojiteljice što su im priuštili prekrasnu predstavu, a naravno da niti ovaj put Moto mrazovi nisu došli praznih ruku pa su i djeca na koncu dočekala svojih pet minuta i svoje dugo iščekivane poklone.
(dj/Foto: Damir Jukić)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button