Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Montelektro uništio Uragan

Četvrti dan Zimskog malonogometnog turnira protekao je u znaku jednakosti. Naime čak pet od deset susreta završilo je neriješeno pa su se bodovi nade skupljali u dodatnom izvođenju šesteraca.

Kod veterana ponovno se okupilo staro društvo sada već legendarnog Stanja šoka no s druge strane terena imali su i više nego nepremostivu prepreku u vidu No limit Tvina. ”Ulazni veteran” Nikola Menegati u tom je susretu još jednom pokazao da je i dalje vlasnik najpreciznije ljevice na županiji, a Podnar da klasični sidrun takve individualne kvalitete još uvijek može sam riješiti utakmicu.

Veterani Čađavice upisali su novi poraz, a pri tom im je rubrika postignuti golovi i dalje prazna. U visok poraz pogurnuo ih je s tri gola član Vegeške Matija Feketija.

U prvoj seniorskoj utakmici vidjeli smo itekako zanimljivu potentnu družinu pod imenom Montelektro. Protivnike, članove Uragana pomeli su s terena baš u skladu s nes(p) retno izabranim imenom – uraganski. Strijelce Montelektra predvodio je silno raspoloženi Bočkaj, a i Hudoletnjaku, Zebecu i Vukovskom, u kojem još ima itekako dinamita, otvorio se apetit za golovima.

Do samog kraja otvorene susrete vidjeli smo u preostale dvije utakmice seniorskog dijela turnira.

Od prvog susreta i poraza, Stari podrum je na iznenađenje svih prošao potpunu restauraciju zasjavši u novom kompetitivnom ruhu pri tom dobro namučivši favorizirani Titro. Imao je Titro minimalnu prednost no dečki Starog podruma nisu znali za predaju za što su nagrađeni bodom, a kojeg je donio – vratar. Naime Marošević se u finišu priključio napadačkim akcijama te nakon nekoliko odličnih pokušaja konačno i gromovito pogodio vrata Titra.

 Dramu smo vidjeli i u okršaju Paje i Lise. Dva puta je sjajni Mateo Novaković dovodio talentiranu družinu mladaca Paje u vodstvo no odmah potom izjednačili bi članovi Lise. U tom odličnom susretu veliku ulogu imali su i raspoloženi vratari obje momčadi.

Damir Jukić

 

 

29.12.

Rezultati:

U – 11:

Nk Sokol Milanovac Mr. Jack  – ŠN Slatina l 5:0

Nk Voćin – Nk Slavonija Sladojevci 4:1

 

U – 13:

Nk Sokol Milanovac Trgovina udica  – Nk Mladost Miljevci 0:0 (1:2-6m)

 

U – 15:

Nk Suhopolje – Nk Voćin 0:0 (2:0-6m)

 

U – 17:

Upitnik  – Jazavci 0:0 (2:3-6m)

 

Veterani:

Stanje šoka  – Mnk No limit Tvin VIBS Bindo Virovitica 0:6 (Podnar 2, Menegati 2, Jandrić, Slanac)

Nk Čađavica  – VGŠK 0:5 (Feketija 3, Kurjančić, )

 

Seniori:

Uragan  – Montelektro 1:12 (Rengel/Spudić, Hudoletnjak 2, Vukovski 2, Bočkaj 3, Zebec 2, Kvrgnjaš, Puhanić)

Cb Titro Sveti Rok – Restoran Stari podrum 1:1 (Suvajac/Marošević) (4:3-6m)

Bistro Pajo – Trgovina Lisa 2:2 (Novaković 2/Pšihistal, Puškarić) (5:4-6m)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button