DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

MNK Slatina s mladim snagama gostovao u Šibeniku

Dvije mlade selekcije MNK Slatina jučer (6.10.) su bile u Šibeniku gdje su odigrale utakmice protiv vršnjaka tamošnjeg kluba hrvatskog futsal prvoligaša MNK Crnice.

To putovanje i gostovanje Malonogometni klub Slatina imao je u sklopu provedbe projekta ”Odaberi futSal” Ministarstva turizma i sporta.

A u Šibeniku su dečki, njihovi treneri i nekoliko članova kluba i više nego ugodno primljeni i ugošćeni od strane domaćina članova Futsal kluba Crnice. Osim utakmica, koje su im poslužile kao odlična priprema za predstojeće prvenstvo, Slatinčani su stigli i obići ovaj prekrasan grad i uvjeriti se u njegovu bogatu povijest i znamenitosti.

Prijateljske futsal utakmice igrale su se u hramu šibenskog sporta u legendarnoj dvorani Baldekin.

Kadeti MNK Slatina trenera Nikole Miščevića su upisali 4:2 pobjedu golovima Trupine, Vilka, Šabića i Malekovića dok su juniori trenera Marka Novakovića izgubili istim 4:2 rezultatom, a tu su golove postigli Gorički i Mudri.

Boje Slatine u Šibeniku su branili članovi kadetske selekcije Kramarić, Šokac, Trupina, D.Marošević, M.Marošević, Vilk, I.Šabić Tomac, Demeter, Košćak, Kralj, Čipčija, Maleković, Jakočić i Pranjić te juniorske selekcije Eršegović, Žagar, Tunić, A.Šabić, Fučkar, Rastović, Ljekaj, Gorički, Javor, Tutić, Mudri, Cader i Novaković.

 

Damir Jukić

Foto: hj & rb

 

 

 

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button