NASLOVNICASPORT

MNK Slatina osigurala nastavak natjecanja na turniru u Orahovici

29. MNT ORAHOVICA “ZIMA” 2016./2017.

NERIJEŠENIM REZULTATOM U PREDZADNJEM KOLU SKUPINE MNK SLATINA OSIGURALA NASTAVAK NATJECANJA U ORAHOVICI !!

Prvo kolo skupine MNK Slatina odigrala je protiv starog poznanika ekipe MNK Uragan iz Virovitice. Na našu nesreću MNK Uragan i ovaj put je ostao nepobjediv u natjecateljskim utakmicama za našu momčad. Opet su naši dečki muku mučili sa sjano raspoloženim Kolesrićem na golu Uragana. Valjalo bi reći, kako se igra sa golmanom igračem u lovu na rezultatski zaostatak nije pokazala učinkovitom, te je u konačnici utakmica završila visokim rezultatom 5:1 za Uragan. Za našu ekipu jedini strijelac je bio Bihar.

U drugom kolu protiv ekipe Svjetski kamen iz Zdenaca prava na kiks više nije bilo. Dečki su odigrali čvrstu, zatvorenu utakmicu, predvođenu neprobojnom obranom kojom su dirigirali Culej, Kocić i Menčik . Strpljenje se isplatilo, gol primili nismo, a jedini pogodak Kupresa donio nam je vrlo važna tri boda.

Treće kolo donijelo nam je i najbolje odigranu utakmicu naših mladića, i to protiv prošlogodišnje trećeplasirane ekipe orahovačkog turnira Legionara CB Aloha iz Feričanaca. Sjajnu utakmicu odigrali su braća Bračun, Culej, Bubaš, Bihar, Lah, Mudri i Dragojević. Utakmica je završila rezultatom 2:2 (6:5) , oba zgoditka postigao je Bihar , dok je Lah besprijekorno izvodio raspucavanje, donijevši nam pobjedu nakon šesteraca.

U zadnjoj utakmici u dosta podmlađenom sastavu i uz nekoliko novih imena za MNK, dolazimo do željenog boda koji nam je omogućio plasman u drugi krug natjecanja. I ovaj put utakmica je završila rezultatom 2:2, šesterce nismo dobili (2:3), no bod je tu i idemo dalje. Ovaj put nešto zapaženiju ulogu imali su mladi igrači Lehpamer i Vukomanović. Protivnik u četvrtom kolu prve skupine bila je ekipa Prvo hrvatsko pivo iz Našica, a debitatnski nastup kvalitetno su odradili Novaković, Ojurović i Miler.

Prvi krug natjecanja odigrava se u četiri skupine po pet ekipa, četiri ekipe iz svake skupine prolaze dalje, zatim se ponovo formiraju četiri skupine po četiri ekipe od kojih će dvije prvoplasirane momčadi ući u četvrtinu finala.

Nakon odigravanja prvog dijela natjecanja očekujemo protivnike u drugoj skupini kao i značajniji učinak Bočkaja, Bubaša i braće Radonjić koji dominiraju na slatinskom turniru.  (MNK Slatina – FB stranica)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button