DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

MNK Slatina okupio brojne klince na Coca cola Cupu

Plasman na županijsku završnicu izborili su MNK Slatina Pajo i Oće pit kod 2004. godišta te Apokalipsa i Žestoki kod 2006. godišta.

Već nekoliko godina u sklopu Plazma Sportskih igara mladih diljem Hrvatske održavaju se malonogometni turniri za najmlađe pod imenom Coca cola Cup.  Ove godine jedan od kvalifikacijskih turnira za županijsku razinu održao se u nedjelju (10.travanj) u dvorani Srednje škole Marka Marulića i to u organizaciji Malonogometnog kluba Slatina.

Tako je dvorana srednje škole osvanula u crveno bijeloj boji ponajvećeg svjetskog lidera u proizvodnji bezalkoholnih pića i sokova dok su se brojni članovi Malonogometnog kluba uhvatili posla kako bi sve prošlo na jednoj također zavidnoj organizacijskog razini, sve to u svrhu zajedničkog cilja druženja djece i mladih na sportskom terenu kroz sport i atraktivno natjecanje.

Coca cola Cup podijeljen je u dvije kategorije. Finalisti iz obje kategorije imaju mogućnost sudjelovati na županijskoj razini turnira, a na njemu stiže posljednji filter iz kojeg samo najbolji idu na samu državnu završnicu. Na ovom slatinskom turniru koji je okupio sveukupno 8 momčadi u finalu kategorije dječaka rođenih 2004. i 2005. godine uvjerljivo su slavili predstavnici MNK Slatina Pajo pobijedivši oponente na titulu s ogromnih 9:0. Potpuno suprotnu sliku prepunu neizvjesnosti ponudila je finalna utakmica 2006. godišta i mlađih gdje su dečki bukovačke Apokalipse s minimalnih 1:0 rastužili članove Žestokih.

Rezultati finalnih utakmica

 

2004 g. i mlađi:

 

MNK Slatina Pajo – Oće pit 9:0 (Novaković 2, Tomić 2, Ljekaj 2, Mudri 3)

 

MNK SLATINA PAJO: Tropšek, Lukaček, Novaković, Ferenčak, Tomić, Mudri, Ljekaj, Makar

OĆE PIT: Kapraljević, Čolak, Kolić, Zubčebić, Peška, Lokner, Cader

 

 

 

  1. g. i mlađi:

 

Apokalipsa  – Žestoki 1:0 (Tomac)

 

APOKALIPSA: Pipek, M.Bračun, Blažević, Gorički, Kokoška, L.Bračun, Tomac, Mandić, Trupina. Voditelj: Dražen Petrović

ŽESTOKI: Tašić, A.Šabić, Kolić, I.Šabić, F.Đorđević, Petrić, Dvojak, G.Đorđević, Tomić

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button