Home / DOGAĐANJA / Mladi vatrogasci i ove godine dobili božićne darove

Mladi vatrogasci i ove godine dobili božićne darove

Vatrogasna zajednica grada Slatine održala je danas tradicionalan prijem djece koja su sudjelovala na natjecanjima, te im i ove godine za božićne blagdane uručila darove.
Djecu iz 9 odjeljenja, njih 100-tinjak iz DVD-a Sladojevci, Kozice, Donji Meljani, Slatina i Bakić, njihove voditelje i roditelje, na početku svečanosti pozdravio je zapovjednik Vatrogasne zajednice VPŽ Stjepan Venus, a potom su se mladim vatrogascima s nekoliko prigodnih riječi obratili zamjenik gradonačelnika Grada Slatine Bojan Plantak i predsjednik Vatrogasne zajednice grada Slatine Branko Belošević, te im uz čestitke na ostvarenim uspjesima, zaželjeli sretne i vesele božićne i novogodišnje blagdane.
Svečanosti su nazočili i tajnik VZGS Dragan Medvedović i zapovjednik DVD-a Slatina Josip Mikić.

Nakon što je djeci darove uručio dogradonačelnik Bojan Plantak, zapovjednik Venus se još jednom zahvalio mladim vatrogascima na radu i zalaganju tijekom ove godine te izvrsnim rezultatima ostvarenim uz pomoć voditelja ekipa, kao i roditeljima koji su velika potpora Vatrogasnoj zajednici, te svima zaželio blagoslovljen Božić i uspješnu Novu Godinu.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

x

Check Also

IOŠ Slatina uz spektakl krojača i frizera na Viroexpu predstavila i svoje genijalce

Industrijsko-obrtnička škola Slatina osim što je u zabavnom dijelu programa Viroexpa predstavila svo znanje, kreativnost ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org