DOGAĐANJANASLOVNICAOD SVEGA POMALORADIO EMISIJE

Mladi glazbenik Stjepan Lach promovirao svoju novu pjesmu “Kraj“

Stjepan Lach mladi glazbenik koji je svoje glasnice brusio u Školi pjevanja „Husar &Tomčić“ danas je u eteru Radio Slatine prezentirao svoju novu pjesmu naziva „Kraj“ koja nikako kao njegov peti singl ne bi trebala označavati kraj nego zagrijavanje do njegovog prvog albuma .

Stjepan je na poticaj prijatelja odlučio poraditi na svome glasu te se nakon pet godina polaženja spomenute škole pjevanja  odlučio okušati u glazbenom show-u „The Voice“.Nažalost uspio se samo predstaviti tim svojim prvim nastupom, nitko mu se iz žirija nije okrenuo i u daljnje natjecanje nije uspio otići, no dan nakon Voicea nazvao ga je Robert Bošković, redatelj mjuzikla „Uskrsli“sa željom da odglumi Isusa na što je Stjepan radosno pristao. Uslijedilo je još mjuzikala –„Mamma Mia“, „Jalta Jalta“, “Kneginja čardaša 2″. Nastupio je i na Dubrovačkim ljetnim igrama u predstavi „Gospoda Glembajevi“ i to uz bok poznatim hrvatskim glumcima kao što su Bojana Gregorić, Anja Šovagović i dr.

Stjepan je nastupio i u poznatoj TV-emisiji „A strana“ koja će mu ostati u posebnom sjećanju.

Stjepanu, tekstove za pjesme pišu njegovi prijatelji. Iza svake pjesme stoji ljubav, kaže Stjepan s velikim iskrenim osmijehom na licu a ambicije da uspije u glazbenom svijetu ne skriva. S obzirom na kvalitetu koju posjeduje nema razloga za upitnike iznad glave!

(Tekst: Tea Kiš Slačanac/Foto: Damir Jukić)

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button